Nejprodávanější audioknihy - únor 2024
romantika

Čajovna v Tokiu
(7x)
Fiona je vášnivá fotografka a už dlouho se touží podívat do Japonska.
romantika

Čajovna v Tokiu

404 Kč
Národní opruzení - 10%
(4x)
Vraťte se do časů, kdy byl Neruda ještě kluk, Světlá neměla zábrany, Němcová toužila po lásce a Havlíčkova drzost hýbala dobou. Detektivka s romantickou zápletkou postavená na událostech českého národního obrození.
romantika

Národní opruzení

349 Kč
314 Kč
Vinice ve Francii
(2x)
Hattie má zlomené srdce, a tak když se jí naskytne příležitost pracovat na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji, než vyletí zátka z lahve šampaňského.
romantika

Vinice ve Francii

404 Kč
Z kopce do kopce
Co se stane s vaším životem, když doslova vyfuníte na kopec a potkáte HO? S nádherným výhledem, sadem (v němž zrovna se stéblem trávy v puse relaxuje srnka), soustavou polorozpadlých šop na dvoře a pálenicí ve včelíně…
romantika
Ukázky

Z kopce do kopce

278 Kč
Deník šílené manželky
Deník šílené manželky je druhou knihou Ireny Obermannové. Autorka sama přiznává, že je do jisté míry autobiografická a že ji psala v jednom z nejtěžších období svého života. Román, který osloví především ženy.
romantika

Deník šílené manželky

269 Kč
Divnovlásky
(1x)
Groteskní a inteligentní autobiografie autorky bestselleru Deník šílené manželky v zábavné interpretaci herečky Ańi Geislerové. Příběh v jejím podání má napětí, lehkost, ironii a nadsázku.
romantika

Divnovlásky

252 Kč