Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
Četba bilingvní

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull - 20%
(9x)
Dvojjazyčné vydání novely současného amerického spisovatele o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce, svobodě a volnosti.
Četba bilingvní
Ukázky

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull

148 Kč
118 Kč
Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ) - 20%
Příběh o setkání letce, jehož letadlo havarovalo v africké poušti, a malého chlapce z daleké planety je vhodný pro čtenáře všech generací. Pobízí nás k přemýšlení nad otázkami dobra a zla a hledání podstaty přátelství, opravdové krásy a odpovědnosti za ty, které máme rádi.
Četba bilingvní
Ukázky

Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ)

179 Kč
143 Kč
Klasické české pohádky: německo-české vydání - 20%
Klasické české pohádky v dvojjazyčné úpravě, příběhy, které se po generace předávají dalším pokolením k vám nyní přicházejí v bohatě ilustrované knize, aby potěšily děti i dospělé. Najdeme zde pohádky na motivy Boženy Němcové, Karla Jaromíra Erbena a Václava Říhy.
Četba bilingvní
Ukázky

Klasické české pohádky: německo-české vydání

329 Kč
263 Kč
Idiot - 20%
(4x)
Nový překlad románu, který se řadí k nejznámějším dílům ruské literatury. Mladý kníže Myškin, zcela zchudlý a postižený epilepsií, prožije po návratu ze švýcarského sanatoria tak podivuhodné příběhy, že upadne znovu do své duševní nemoci.
Četba bilingvní
Ukázky

Idiot

419 Kč
335 Kč
Malý princ A1/A2 - 20%
Nejslavnějším dílem francouzského spisovatele, novináře a pilota Antoine de Saint-Exupéryho je filozofická pohádka Malý princ, kterou napsal roku 1941 v New Yorku. Právě tam byla kniha v roce 1943 také poprvé vydána. Od té doby se dočkala překladů do více než 360 jazyků a je po Bibli druhou nejpřekládanější knihou na světě.
Četba bilingvní
Ukázky

Malý princ A1/A2

189 Kč
151 Kč
Terrifying Tales by Edgar Allan Poe / Hrůzostrašné povídky Edgara Allana Poa - 20%
Kniha Terrifying Tales by Edgar Allan Poe / Hrůzostrašné povídky Edgara Allana Poa nabízí výběr pěti povídek z díla mistra amerického hororu. Povídky jsou zpracovány jako anglicko-česká četba pro středně pokročilé studenty angličtiny.
Četba bilingvní
Ukázky

Terrifying Tales by Edgar Allan Poe / Hrůzostrašné povídky Edgara Allana Poa

149 Kč
119 Kč
Ruské byliny A1/A2 - 20%
Odhodlali jste se ke studiu ruštiny, ale tradiční metody vás nebaví? Anebo chcete oprášit školní znalosti, ale nevíte, čím začít? Co třeba čtením příběhů o slavných ruských bohatýrech a bohatýrkách, kteří se nebojí ani hrůzostrašných draků, ani mocných tatarských chánů a jsou schopni se postavit samotnému velkému knížeti?
Četba bilingvní
Ukázky

Ruské byliny A1/A2

179 Kč
143 Kč
Básnické meditace / Les Méditations poétiques - 20%
První české úplné vydání slavných básní franouzského romantika Alphonse de Lamartina (1790 - 1869) v novém, rytmicky i věcně dokonalém překladu Zuzany P. Krupičkové.
Četba bilingvní
Ukázky

Básnické meditace / Les Méditations poétiques

145 Kč
116 Kč
Král Lear / King Lear - 20%
Vrcholná Shakespearova tragédie o nevděčných a nelítostných dětech a dvou pošetilých starcích, z nichž jeden až ve slepotě prohlédne a druhý až v šílenství zmoudří. Bilingvní vydání.
Četba bilingvní

Král Lear / King Lear

158 Kč
126 Kč
Pohádky bratří Grimmů / Märchen der Brüder Grimm - 20%
Kniha je určena pokročilým studentům němčiny, kteří si chtějí zábavným způsobem rozšířit své znalosti německého jazyka.
Četba bilingvní
Ukázky

Pohádky bratří Grimmů / Märchen der Brüder Grimm

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>