Nejprodávanější tituly - únor 2024
zdraví a životní styl

Aštánga Vinjása Jóga - 11%
(1x)
Tato publikace vynikajícího australského učitele jógy Gregora Maehleho je dnes všeobecně přijímána jako nejúplnější studie aštánga vinjása jógy a jako mimořádně cenný zdroj informací k praxi i filozofii této globálně nejrozšířenější formy jógy.
zdraví a životní styl

Aštánga Vinjása Jóga

349 Kč
310 Kč
Dornova metoda - 11%
Dornova metoda dnes právem patří k jedné z nejúspěšnějších alternativních terapií. Hlavním důvodem je to, že pracuje s lidským (ale i zvířecím) tělem jako s celkem, hledá prapříčinu potíží, kterou pak velmi rychle a jednoduše odstraňuje spolu s následky.
zdraví a životní styl

Dornova metoda

221 Kč
196 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
zdraví a životní styl
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
zdraví a životní styl

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Učení o pěti prvcích - 11%
Teorie pěti prvků a jejich vzájemných vztahů je základem nejen celé tradiční čínské medicíny, ale i ostatních forem vycházejících z energeticko-informačních základů (celá přírodní medicína, včetně homeopatie a makrobiotiky).
zdraví a životní styl

Učení o pěti prvcích

178 Kč
158 Kč
Dieta u chronických onemocnění ledvin - 11%
Tato příručka je určena především nemocným s chorobami ledvin a jejich partnerům a rodinám. Jejím cílem je stručné a jasné vysvětlení zásad zdravé výživy při chronickém onemocnění ledvin, léčeném konzervativně, bez dialýzy.
zdraví a životní styl

Dieta u chronických onemocnění ledvin

164 Kč
146 Kč
Léčivá moc kamenů - 20%
Knihu napsal lékař a milovník minerálů MUDr. Miroslav Procházka. Zájem o tradiční medicínské systémy a etnomedicínu jej vedl k tomu, že se podrobně zabývá fenoménem drahých kamenů v lékařských vědách.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčivá moc kamenů

365 Kč
292 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
zdraví a životní styl

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Lochan kung - 11%

Proudí-li energie čchi bez překážek celým tělem, nacházíme se ve stavu rovnováhy. Jsme vitální, zdraví a spokojení. Lochan-kung je jedním z nejstarších systémů čchi-kungu.

zdraví a životní styl

Lochan kung

331 Kč
294 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 208 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>