Nejprodávanější tituly - únor 2024
zdraví a výchova dětí

Máme dítě s handicapem
Kniha vychází z vlastní autorčiny zkušenosti. Sleduje krok za krokem cestu k přijetí dítěte s handicapem, snaží se nabídnout i určité způsoby, jak může rodič pomoci sám sobě, aby měl dost sil překonat počáteční zklamání a bezmoc.
zdraví a výchova dětí

Máme dítě s handicapem

134 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Rozvíjej se, děťátko... - 14%
Kniha rozvíjej se děťátko je určena pro všechny nastávající rodiče, rodiče s dětmi a odborníky, kteří sledují, ovlivňují nebo stimulují psychomotorický vývoj dítěte do 1 roku.
zdraví a výchova dětí

Rozvíjej se, děťátko...

464 Kč
399 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
zdraví a výchova dětí

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Vánoce - 11%
(1x)
V knize naleznete: původ Vánoc, průběh svátků a vánoční symboliku, recepty na vánoční pečivo a pokrmy, pranostiky, známé i méně známé vánoční zvyky, tradiční lidové koledy a říkadla; didaktické, smyslové, dramatické a pohybové hry; pohádky a příběhy.
zdraví a výchova dětí

Vánoce

152 Kč
135 Kč
Výchova k psychické odolnosti dítěte - 20%
Milí rodiče, vítáme vás u knihy, která vám přináší nápady, tipy a povzbuzení při výchově vašeho dítěte se zaměřením na vývoj jeho psychické odolnosti.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Výchova k psychické odolnosti dítěte

212 Kč
170 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
zdraví a výchova dětí

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Cvičení pro rozvoj čtení - 11%
Průpravná zábavná cvičení pro vytváření správných návyků při čtení, k tříbení rozlišovacích schopností, k rozvoji paměti a fonematického vnímání.
zdraví a výchova dětí

Cvičení pro rozvoj čtení

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 297 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 > >>