Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
ostatní

Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
ostatní
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Tkaní na rámu - 20%
Autorka v knize popisuje techniku výroby textilií, která je stará více, než několik tisíc let. Popsaná technika ručního tkaní je stále využívána nejen v rámci amatérských aktivit, ale též při tvorbě uměleckých předmětů.
ostatní
Ukázky

Tkaní na rámu

254 Kč
203 Kč
Interiér - 20%
Pro naši pohodu a načerpání nových sil je důležitý odpočinek, a ten je nejlepší tam, kde se cítíme dobře. Ať už volíme venkov či město, bydlíme v bytě, v domě či celoročně na chalupě, je nutné zajistit funkční provoz obytného prostoru.
ostatní
Ukázky

Interiér

254 Kč
203 Kč
Ochrana dřeva - 20%
Kniha je určena stavebníkům, projektantům, majitelům nemovitostí. Uznávaný odborník seznamuje čtenáře se způsoby a možnostmi ochrany dřeva proti biologickým napadením a ostatním vlivům.
ostatní
Ukázky

Ochrana dřeva

118 Kč
94 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
ostatní
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
ostatní
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
ostatní
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Úložné prostory v bytě a rodinném domě - 20%
Zkušení interiéroví architekti poradí laikům i odborníkům, jak efektivně vyřešit ukládání všech věcí, aniž by pokoje byly zastavěny nábytkem, seznámí je se zásadami rozmisťování úložných prostor a představí možnosti ukládání.
ostatní
Ukázky

Úložné prostory v bytě a rodinném domě

127 Kč
102 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
ostatní
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Lidová architektura - 20%
Druhé, přepracované vydání základní slovníkové encyklopedie, které podává vyčerpávající a systematicky utříděný pohled na české a slovenské lidové stavitelství.
ostatní
Ukázky

Lidová architektura

467 Kč
374 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 291 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 > >>