Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
příběhy ze života

Kluk v kopačkách - 20%
Osmiletý Tomáš žije fotbalem.
příběhy ze života
Ukázky

Kluk v kopačkách

237 Kč
190 Kč
Leila a modrá liška - 20%
(1x)
Byla k smrti unavená. Lehla si na zem a zabořila hebkou hlavu do měkkých pracek. Zapadající slunce jí olízlo čenich. Sníh ji přikryl jako tlustá deka...
příběhy ze života
Ukázky

Leila a modrá liška

259 Kč
207 Kč
Medvídek Paddington - 20%
(1x)
Medvídek Paddington je pro anglické děti asi něco jako pro české Milerův Krteček. Neobyčejně půvabné a vtipné vyprávění o osiřelém medvědu z nejtemnějšího Peru, kterého se ujmou v Londýně manželé Fouskovi, nenechá nikoho chladným.
příběhy ze života
Ukázky

Medvídek Paddington

199 Kč
159 Kč
Pohádky mlynáře Pšeničky - 20%
Ve mlýně u řeky Vodnice žije mlynář Pšenička, který je široko daleko známý jako skvělý vypravěč.
příběhy ze života
Ukázky

Pohádky mlynáře Pšeničky

237 Kč
190 Kč
Školákův průvodce školou - 20%
Když autor studoval pedagogiku, chtěl zpracovat jako závěrečnou práci nějaké neotřelé téma. Vzpomněl si na zajímavý školní rituál – vstávání při příchodu učitele.
příběhy ze života
Ukázky

Školákův průvodce školou

229 Kč
183 Kč
Amaris - 20%
(1x)

Jeden zanedbaný arabský hřebec, jedno temné tajemství a jedna velká láska… Alice vydraží na aukci zanedbaného arabského ročka – má totiž pocit, že ji s koněm pojí jakási neviditelná síla. Alicin biologický otec, u něhož tráví léto na jezdeckém statku, ji v rámci svých možností podpoří.

příběhy ze života
Ukázky

Amaris

209 Kč
167 Kč
Rychlý jako vítr: Bojovnice Ari - 20%
Majka se moc těší na cestu za Milanem do Ameriky. Pár dní před odjezdem však na Severákově pastvině vypukne požár! Černý kůň sice dokáže na poslední chvíli uniknout smrti v plamenech, ale od té události je jako vyměněný.
příběhy ze života
Ukázky

Rychlý jako vítr: Bojovnice Ari

209 Kč
167 Kč
Rychlý jako vítr: Ora - 20%

Dramatické pokračování plné zvratů nemůže zklamat!  Majka trvale žije a pracuje v terapeutickém centru Kaltenbach, kam pro pomoc přijíždějí majitelé koní z celé země. S Milanem si skvěle rozumí a klisna Třicetčtyřka čeká mládě.

příběhy ze života
Ukázky

Rychlý jako vítr: Ora

199 Kč
159 Kč
Rychlý jako vítr: Zloděj koní - 20%
Do Kaltenbachu přichází jaro a Severákovo hříbě si rychle získává srdce všech v hřebčíně. Z Majky a Ory se dávno stala nerozlučná dvojka. Ovšem v Marii Kaltenbachové, která se v terapeutickém centru hřebčína cítí nepotřebná, klíčí stará ctižádost.
příběhy ze života
Ukázky

Rychlý jako vítr: Zloděj koní

169 Kč
135 Kč
Teribear - 20%
(2x)

Vyprávění, které pomáhá. Od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti. Teribear je méďa hrdina a také maskot Nadace Terezy Maxové už dlouhé roky, ale teprve nyní ožívá v příbězích Aleny Mornštajnové. Během svých napínavých dobrodružství navštíví zoologickou zahradu, les nebo třeba cirkus.

příběhy ze života
Ukázky

Teribear

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>