Nejprodávanější Kniha - únor 2024
hudba

Generace Beatles 3 aneb Než zaklapnou víko
Závěrečný díl trilogie navazuje na úspěšné tituly Generace Beatles aneb Rok stárnoucího rockera a Generace Beatles 2 aneb Cestou do krematoria.
hudba

Generace Beatles 3 aneb Než zaklapnou víko

359 Kč
Kniha dní
(1x)
Osobitá a dojemná kniha od autorky titulů Just Kids a M Train obsahuje na 365 fotografií a zamyšlení, jež dokládají jedinečnou estetiku Patti Smith. Inspirací pro vznik tohoto díla byl autorčin populární profil na Instagramu.
hudba

Kniha dní

539 Kč
Naprosto nezbytná Hana Zagorová
Devítinásobná Zlatá slavice a jedna z nejúspěšnějších zpěvaček v historii české pop-music, ale i textařka, moderátorka a herečka – to je Hana Zagorová.
hudba

Naprosto nezbytná Hana Zagorová

359 Kč
Příliš pozdě zemřít mladý
(2x)
Jestli má někdo právo nezatíženě sepsat vzpomínky na český předrevoluční underground, nástup nové vlny i překotné kulturní a celospolečenské změny kolem roku 1989, pak je to právě Ivo Pospíšil.
hudba

Příliš pozdě zemřít mladý

422 Kč
Jiří Černý... na bílém 6
Šestý svazek shrnuje Černého práce z let 2000–2020. Základ knihy tedy tvoří pravidelné týdenní komentáře pro deníky Mladou frontu DNES, Lidové noviny, Hospodářské noviny a týdeník Reflex.
hudba

Jiří Černý... na bílém 6

810 Kč
Posílám to dál
V pořadí už třetí knížka naší nejpopulárnější zpěvačky Lucie Bílé Posílám to dál zachycuje časový úsek zhruba posledních 15 let jejího osobního a tvůrčího života.
hudba

Posílám to dál

359 Kč
Holka v kapele
Kim Gordonová se proslavila hlavně jako zpěvačka, basistka a jedna z hlavních tváří rockové skupiny Sonic Youth. Ta patřila k nejúspěšnějším a nejvlivnějším kapelám nezávislé americké scény.
hudba

Holka v kapele

313 Kč
Žena ve mně - limitovaná edice - 10%
Žena ve mně je odvážný a neuvěřitelně dojemný příběh o svobodě, slávě, mateřství, přežití, víře a naději. V knize nám jedna z nejvýznamnějších popových zpěvaček v historii poprvé odhaluje svou fascinující životní pouť – a ohromnou vnitřní sílu.
hudba
Ukázky

Žena ve mně - limitovaná edice

599 Kč
539 Kč
Biblical
V knize Biblical, která je jakýmsi manifestem a soupisem zákonů a pravidel, Halford sdílí své názory, vzpomínky a anekdoty týkající se všech aspektů rokenrolového hraní a životního stylu, od koncertů a turné, groupies a tour manažery po tetování.
hudba

Biblical

449 Kč
Elán
Legenda, o níž slyšel snad každý. Fenomén, který ovlivnil českou i slovenskou hudební scénu. Rebelové, bourající mýty a strhávající svou hudbou masy lidí. Kapela Elán.
hudba

Elán

1 759 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>