Nejprodávanější Kniha - únor 2024
hudba

Životy Briana
Brian Johnson je už přes čtyřicet let zpěvákem AC/DC, jedné z nejslavnějších rockových kapel všech dob. Jeho cesta na rock’n’rollové výsluní však byla klikatá.
hudba

Životy Briana

359 Kč
Bedřich Smetana
Kritická edice studentského deníku Bedřicha Smetany je prvním kompletním vydáním tohoto unikátního pramene k ranému období Smetanova života.
hudba

Bedřich Smetana

1 053 Kč
Bob Dylan: No Direction Home
Kniha Roberta Sheltona Bob Dylan: No Direction Home je jediným vyprávěním o počátcích dráhy světoznámého písničkáře „z první ruky“. Shelton jako první rozpoznal v Dylanovi talent a napsal o něm v New York Times.
hudba

Bob Dylan: No Direction Home

699 Kč
Plamen
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
hudba
Ukázky

Plamen

313 Kč
Hrabství zvuků
Pavel Zajíček a DG 307 považovali svou antihudbu za způsob komunikace s okolním světem a právě experimentální projev skupiny staví autorka do kontextu se vzpomínáním, zapomněním, sociálními traumaty a kulturní identitou české společnosti.
hudba

Hrabství zvuků

269 Kč
Život s láskou Ivana a Karel Gottovi
Nejbáječnější manžel a otec mých dvou dcer, jakého jsem si mohla přát.
hudba

Život s láskou Ivana a Karel Gottovi

134 Kč
Já s.r.o.
V Já s.r.o. Simmons přináší nezbytné rady pro dosažení úspěchu. Mluví o tom jak vytvořit solidní obchodní plán, přináší mnoho „rad“ a tipů dostupných v naší digitální době, mluví o sebevzdělávání a o tom, že jste to vy, kdo vybuduje svůj podnik.
hudba

Já s.r.o.

314 Kč
Jiří Černý... na bílém 5
Pátý svazek shrnuje Černého práce z let 1995-1999. Jeho zásadní část tvoří články pro měsíčník Folk & Country: dva dvouleté seriály Albové milníky českého folku (1995, 1996), Výročí psaná... (1997, 1998) a pro rok 1999 seriál nekrologů
hudba

Jiří Černý... na bílém 5

630 Kč
Riders on the Storm
(1x)
„Než potkal Jima Morrisona, než si s Rayem Manzarekem a Robbym Kriegerem zajamoval na „Little Red Rooster“, nebo než si přečetl text „Break on Through“, vzal si John Densmore LSD. Bylo to jeho první nahlédnutí do propasti.
hudba

Riders on the Storm

313 Kč
BE100F

Výběr ze sloupků Evy Turnové, baskytaristky kapely The Plastic People of the Universe, má název Turnový háj - BE100F (best of). Sloupky byly pravidelně publikovány v časopisech Instinkt a Reflex a vycházely knižně pod názvem Turnový háj 1-4.

hudba
Ukázky

BE100F

223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>