Eva Turnová

Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.
Nahoru

Eva Turnová v Oko Magazínu OKO

Rádio Kosmas

Halo Havlovi z Turnových hájů

CD natočila Eva Turnová na základě svých sloupků Turnový háj, které se na stránkách týdeníků Reflex a Instinkt objevují od roku 2011 a každoročně je jejich průřez vydáván v stejnojmenných "sebraných spisech". Těch vyšlo zatím pět dílů a na jaro se chystá vydání šestého.
Aktuality

Umění literární přílohy – Respekt jako poslední mohykán

Literární příloha deníku nebo týdeníku? V roce 2017 to vypadá v Čechách jako bláznivě romantické gesto. V době, kdy jsou kulturní redakce periodik sotva schopné uhájit svoji existenci a to ještě většinou jen proto, že dělají mainstreamu PR,...
Zobrazit celý text
Ukázky

Turnový háj 4

Na začátku byl pokus sebrat pravidlené sloupky z časopisu Instinkt. Tak vyšel první Turnový háj. Teď jsme u "čtyřky" a zdá se, že hudebnice a výtvarnice Eva Turnová to ráda píše a dost lidí už si to oblíbilo. Ex-baskytaristka Plastiků se,...
Zobrazit celý text
Ukázky

Nález kokainu v žákovské tašce

Turnový háj, tedy sebrané sloupky Evy Turnové z časopisu Instinkt, už má pořadové číslo 3. Basistka Plastiků v nich třeba píše tohle:
Recenze

Knižní pól Zdenko Pavelky

Literární reflexe publicisty a nakladatele, které v rozhlasové podobně můžete slýchat každou sobotu ráno na stanici Český rozhlas 3 - Vltava.
TV Kosmas

Na návštěvě u Evy Turnové

Baskytaristka Plastiků píše už několik let pravidelně pro časopis Instinkt sloupky volných reflexí. Vyšly sebrány v knize Turnový háj. Zhruba v polovině února vyjde "dvojka". Poprosili jsme Evu Turnovou, aby nám přečetla dvě ukázky.
Další články