Halo Havlovi z Turnových hájů

/ Guerilla Records

CD natočila Eva Turnová na základě svých sloupků Turnový háj, které se na stránkách týdeníků Reflex a Instinkt objevují od roku 2011 a každoročně je jejich průřez vydáván v stejnojmenných "sebraných spisech". Těch vyšlo zatím pět dílů a na jaro se chystá vydání šestého.

Další články

Rádio Kosmas

Když se stará dáma vzepře

Vdova po plukovníkovi Linnea Ravasková, důstojná stařenka, se všemožně obětuje svému nepovedenému synovci. Aby za něj mohla zaplatit dluhy, prodá luxusní byt v Helsinkách, navíc každý měsíc odevzdává jemu a jeho dvěma zlotřilým kumpánům důchod... Pak ji ale jednoho dne synovec nutí, aby napsala závěť.
 | OneHotBook
Rádio Kosmas

HC Medvědín proti zbytku světa - audio čte Pavel Soukup

Hokejem žije Peter Andersson, bývalý hráč a sportovní ředitel místního klubu, dýchá pro něj sedmnáctiletý hokejový génius Kevin i bojovný Benji, který se bojí přiznat svoji sexuální orientaci. Bez bruslí na nohou si život nedokáže představit ani talentovaný outsider Amat. Do vítězství v juniorském mistrovství ovšem vkládá naděje celý Medvědín. Peterovu dceru Mayu ale víc než hokej zajímá hraní na kytaru a také Kevin. Neodolá a přijme pozvání na oslavu...
 | OneHotBook
Rádio Kosmas

Když se blíží Nicota....audio Nekonečný příběh čte Jan Vlasák

Když nesmělý Bastián Balthazar Bux jednoho dne prchá před spolužáky, kteří ho šikanují, rozhodne se před nimi schovat v antikvaritátu. V bezpečí za dveřmi krámku jej zaujme kniha s motivem dvou hadů, kteří jsou vzájemně zakousnuti do svých ocasů a názvem Nekonečný příběh. Chlapec nedokáže odolat a když je majitel knihkupectví zabrán do telefonického hovoru, svazek ukradne a úchýlí se s ním do své skrýše na půdě školy. Její příběh vypráví o říši Fantázie, která pomalu upadá do Nicoty.