Nejprodávanější Kniha - únor 2024
hudba

Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin) - 11%

The story, in his own words, of one of the most influential Black music legends of our time

One of the few indisputable geniuses of pop music, Sly Stone is a trailblazer who created a new kind of music, mixing Black and white, male and female...

hudba

Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin)

476 Kč
423 Kč
Biblical - 11%
V knize Biblical, která je jakýmsi manifestem a soupisem zákonů a pravidel, Halford sdílí své názory, vzpomínky a anekdoty týkající se všech aspektů rokenrolového hraní a životního stylu, od koncertů a turné, groupies a tour manažery po tetování.
hudba

Biblical

449 Kč
399 Kč
Elán - 11%
Legenda, o níž slyšel snad každý. Fenomén, který ovlivnil českou i slovenskou hudební scénu. Rebelové, bourající mýty a strhávající svou hudbou masy lidí. Kapela Elán.
hudba

Elán

1 759 Kč
1 563 Kč
Karel Svoboda – Žít - 11%
Karel Svoboda – bohem nadaný skladatel, neúnavný hitmaker, který svou hudbou dokázal dobýt svět. Zůstaly po něm stovky nádherných písní, z nichž mnohé jsou milované dodnes: Lady Carneval, Depeše, Včelka Mája, Čau, lásko...
hudba

Karel Svoboda – Žít

1 071 Kč
952 Kč
Motörhead - 11%
(1x)
První kniha, která oslavuje klasickou sestavu Motörhead Lemmyho Kilmistera, „Fast“ Eddieho Clarka a Phila „Philthy Animal“ Taylora. Prostřednictvím rozhovorů s těmito muzikanty oslavuje vznik kapely a desky, které z nich udělaly legendy.
hudba

Motörhead

449 Kč
399 Kč
Osud a Výlety páně Broučkovy / Fate & The Excursions of Mr Brouček - 11%
Kniha sleduje genezi dvou pozoruhodných Janáčkových oper.
hudba

Osud a Výlety páně Broučkovy / Fate & The Excursions of Mr Brouček

719 Kč
639 Kč
Písně na cesty krajinami duše - 11%
Muzikoložka a psychoterapeutka Zuzana Vlčinská, která se už řadu let věnuje „prožitkovému zpívání“, představuje originální a obohacující pohled na lidský zpěv.
hudba
Ukázky

Písně na cesty krajinami duše

449 Kč
399 Kč
Slayer - Biografie - 11%
A je to tady! První kniha o legendě trash metalu Slayer vydaná v České republice se k vám řítí rychlostí jejich kytarových riffů. Zavzpomínejte s námi na začátky trash metalu, kdy se zrodila legenda a vznikala nezapomenutelná alba.
hudba

Slayer - Biografie

674 Kč
599 Kč
Tvůrčí akt: Způsob bytí ve světě - 11%
(1x)
Legendární hudební producent, známý svou jedinečnou dovedností ukazovat druhým cestu ke zřídlu jejich tvořivosti, po mnohaletém úsilí předkládá čtenářům nádherně zpracovanou knihu, ve které se s námi dělí o hlubokou moudrost.
hudba

Tvůrčí akt: Způsob bytí ve světě

539 Kč
479 Kč
Bedřich Smetana - 11%
Kritická edice studentského deníku Bedřicha Smetany je prvním kompletním vydáním tohoto unikátního pramene k ranému období Smetanova života.
hudba

Bedřich Smetana

1 053 Kč
936 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>