Nejprodávanější tituly - únor 2024
sci-fi

Krvavý spolek
Tanithští první byli staženi z přední linie a užívají si zaslouženého odpočinku. Ten se ale blíží ke konci. Nepřátelský vězeň – jeden ze smrtícího Krvavého spolku – chce zradit své pány, ale mluvit bude jedině s plukovníkem komisařem Ibramem Gauntem.
sci-fi

Krvavý spolek

341 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
Endymion
(1x)
Román Endymion v novém překladu Petra Kotrleho je úvodem dalšího velkolepého příběhu, jenž si svou propracovaností nezadá s autorovým nejslavnějším dílem.
sci-fi
Ukázky

Endymion

348 Kč
Nadace
(4x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.
sci-fi

Nadace

241 Kč
Let Eisensteinu
(1x)
Poté, co byl velitel Sedmé roty Gardy smrti bitevní kapitán Garro svědkem událostí na Ištvanu III a uvědomil si, do jaké hry byl bez svého vědomí zatažen, zmocní se fregaty Eisenstein a vydá se na Terru varovat Císaře před Horovou zradou.
sci-fi

Let Eisensteinu

350 Kč
Balada o ptácích a hadech
(3x)
Hunger Games se vracejí! Poznejte minulost Coriolanuse Snowa. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry.
sci-fi
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

494 Kč
Božský imperátor Duny
Již čtvrté pokračování velkolepé ságy! Na Arrakis uběhly tisíce let a kdysi pouštní planeta je nyní zelená a plná života.
sci-fi
Ukázky

Božský imperátor Duny

494 Kč
Konec dětství
(1x)
Na obloze nade všemi městy planety se náhle objevily vesmírné lodě. V nich k nám dorazila intelektuálně, technologicky i vojensky nadřazená mimozemská rasa známá jako Suveréni.
sci-fi
Ukázky

Konec dětství

358 Kč
Mycelipedie
Co by to bylo za autorský svět, kdyby k němu neexistovala encyklopedie? Mycelipedii nestvořila pouze autorka celé ságy, ale spolu s ní také skalní fanoušci, kteří přibývají – inu jako houby po dešti.
sci-fi
Ukázky

Mycelipedie

198 Kč
Toulavá Země
(1x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
sci-fi

Toulavá Země

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 307 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 31 > >>