Nejprodávanější tituly - únor 2024
svět

Andalusie
Sbližte se s krásami Andalusie. Španělsko je pro mnohé z nás hlavně zemí býčích zápasů, flamenca, sherry a zchátralých hradů. Pro Andalusii, nejtypičtější oblast Pyrenejského poloostrova, to platí dvojnásob.
svět

Andalusie

313 Kč
Dolní Berounka : mapa
Dekorativní kreslená vodácko-turická mapa dolní Berounky a okolí od Srbska po soutok s Vltavou u Lahovic, v měřítku 1:35 000 kreslíře Marko Čermáka.
svět

Dolní Berounka : mapa

35 Kč
Cesty za oceán
Pestrobarevnost Latinské Ameriky stojí za vidění a vždy vám zlepší náladu.
svět

Cesty za oceán

404 Kč
Madeira - Víkend
S druhým vydáním našeho průvodce okusíte to nejlepší z ostrova věčného jara, Madeiry. Objevte skrytá kouzla ostrova s podrobnou rozkládací mapou pro snadnější orientaci. Na záložce knihy najdete stručný slovníček.
svět

Madeira - Víkend

251 Kč
Až na sever!
Zajímalo by vás, jaké to je, vidět polární záři, udělat eskymácký obrat na kajaku v Grónském moři, stopovat auta na Faerských ostrovech, navštívit ve Finsku domek Santa Klause, přejet na Islandu ovci nebo si vychutnat švédské muzeum odporného jídla?
svět
Ukázky

Až na sever!

279 Kč
Barcelona - TOP 10
S průvodcem Top 10 budete mít všechny poklady Barcelony přehledně na dosah ruky. Nabídne10 NEJ, ať už se jedná o památky, muzea, modernistické stavby, náměstí, festivaly, zážitky, dětské atrakce, pláže, restaurace nebo obchody.
svět

Barcelona - TOP 10

260 Kč
Budapešť do kapsy - Lonely Planet
Na obou březích Dunaje, s Budínskými vrchy za zády a mnoha barokními, neoklasickými i secesními stavbami ve svém nitru se prostírá Budapešť, město obdařené krásou přírodní i lidmi vytvořenou.
svět

Budapešť do kapsy - Lonely Planet

269 Kč
Devadesát dnů za železnou oponou
Málokdo ví, že se v 50. letech 20. století objevil García Márquez – tehdy nepříliš známý mladý novinář – v komunistickém Československu…
svět

Devadesát dnů za železnou oponou

269 Kč
Francie
Velký obrazový průvodce představuje podrobně celou Francii. Kromě turistických cílů a památek se věnuje také historii, kultuře, gastronomii i přírodě.
svět

Francie

711 Kč
Francie autem
Zažijte autentickou Francii! 24 tras vás povede po málo frekventovaných cestách na kouzelná místa typická pro různé kouty Francie. S podrobnými mapami, jasnými pokyny a radami k provozu na silnici bezpečně dorazíte do cíle i bez mobilu.
svět

Francie autem

531 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 99 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>