Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
česká

Mycelium VII: Zakázané směry - 20%
(2x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

česká
Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

298 Kč
238 Kč
Mycelium VIII: Program apokalypsy - 20%
(7x)
Velkolepé vyvrcholení nejobsáhlejší české sci-fi ságy Mycelium je zde. Intriky, psychotronika a krvavé oběti. Všechno míří právě sem. Tohle už je konec.
česká
Ukázky

Mycelium VIII: Program apokalypsy

298 Kč
238 Kč
Sudetský dům II.
(5x)
V podhorské vesnici Skláře se po válce zabydlují české rodiny. Mezi nově příchozími je i rodina mladé dívky Jarmily Lukešové.
česká
Ukázky

Sudetský dům II.

249 Kč
Tak o co jde? - 20%
Proč máme tak často pocit, že se život nevyvíjí podle našich představ? Jakou výbavu si neseme v genech a co máme zcela ve svých rukou?
česká
Ukázky

Tak o co jde?

279 Kč
223 Kč
Vodník - 20%
(4x)
Emina kamarádka zmizí bez jediného slova. O dva dny později se v nedaleké vesničce objeví tělo. Probralo se v údolí protkaném říčkou Litavkou, jejími slepými rameny a starodávnými mlýny k životu něco děsivého? Nebo zaúřadovala obyčejná lidská zloba?
česká
Ukázky

Vodník

279 Kč
223 Kč
Vůně šafránu - 20%

Pouhý květ je někdy víc než diamant

Mladá šlechtična Karolína soupeří se svou sestřenicí Eliškou o přízeň obchodníka Fabiena. Intriky ji ale nakonec o všechno připraví, Karolína skončí v klášteře a Fabien v nešťastném manželství s její sokyní.

česká
Ukázky

Vůně šafránu

259 Kč
207 Kč
Les v domě - 20%
(22x)
Nečekaně mrazivý román od autorky bestsellerů Hana, Tiché roky, Listopád.
česká
Ukázky

Les v domě

289 Kč
231 Kč
Ovál - 20%
Kapitán Lenz si u svých kolegů z pražské kriminálky za necelých patnáct let služby vydobyl značný respekt – nejen svým vyšetřovatelským instinktem, ale také díky sportovním výkonům na běžeckých tratích.
česká
Ukázky

Ovál

279 Kč
223 Kč
Pouto krve
Kdysi nerozlučný čtyřlístek – tři ženy a jeden muž – se znovu setkávají ve vesnici, kde společně trávili rané mládí. Na prahu čtyřicítky vidí řešení svých životních karambolů v penězích bohaté příbuzné.
česká
Ukázky

Pouto krve

189 Kč
Na kopci - 20%
(7x)
Marie v dětství prožila událost, ze které se dodneška nemůže vzpamatovat. Vesnici na Šumavě, kde měla zjevení, věřící nyní uctívají jako poutní místo.
česká
Ukázky

Na kopci

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 999 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>