Nejprodávanější knihy - únor 2024
společenské vědy

Úsvit všeho - 11%
Dlouhé tisíce let jsme údajně žili v absolutně rovnostářských kmenech – než jsme vynalezli zemědělství a s ním také bohatství a chudobu, byrokracii a krutovládce. Učitelé dějepisu i autoři bestsellerů o historii tento jednoduchý příběh milují.
společenské vědy

Úsvit všeho

629 Kč
559 Kč
Střízlivění - 11%
(1x)
Svět prochází obrovskou geopolitickou změnou. Těžiště ekonomické moc přechází ze Západu do zemí jako Čína a Indie, mění se i celkové mocenské poměry a vztahy. Co to znamená pro malé národy a pro malé země, jako je Česká republika?
společenské vědy

Střízlivění

126 Kč
112 Kč
Ti, kteří se rozhodli - 11%
(1x)
Sebevražda. Tajemná, skrytá, uzavřená v hloubce srdce, a přesto na očích, tichá, často však hřmotná, decentní nebo surová, upozorňující či nic neříkající, odporná, jindy hodná obdivu, nečekaná, varující … definitivní.
společenské vědy
Ukázky

Ti, kteří se rozhodli

788 Kč
700 Kč
Bůh je mrtev, nic není dovoleno - 11%
(3x)
V knize Bůh je mrtev, nic není dovoleno, jež zahrnuje eseje psané v letech 2022 a 2023 pro Týdeník Echo, se filozofka Tereza Matějčková zabývá aktuálními otázkami z hlediska filozofie, občas i v dialogu s výraznými mysliteli současnosti.
společenské vědy
Ukázky

Bůh je mrtev, nic není dovoleno

359 Kč
319 Kč
Černá labuť - 6%
(15x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
společenské vědy

Černá labuť

467 Kč
439 Kč
Den v mateřské škole - 11%
Ačkoli kniha vychází z ověřené pedagogické teorie, nabízí velmi čtivého průvodce běžným dnem v mateřské škole.
společenské vědy

Den v mateřské škole

224 Kč
199 Kč
Tekutá láska - 11%
Zvláštní křehkost lidských pout, pocit nejistoty, kterou tato nestálost vyvolává, a rozporuplná touha navazovat stále nové vztahy, ale raději nikterak pevné, jsou hlavními tématy této významné knihy Zygmunta Baumana.
společenské vědy
Ukázky

Tekutá láska

257 Kč
228 Kč
Velikost - 11%
Pronikavý vhled do světa rozměrů a proporcí od autora, kterého doporučuje i Bill Gates
společenské vědy
Ukázky

Velikost

449 Kč
399 Kč
Připraven sloužit - 11%
(1x)
Otevřený, zábavný i dojemný rozhovor novinářky Renaty Kalenské s Karlem Schwarzenbergem. Předmluvu napsala slovenská prezidentka Zuzana Čaputová.
společenské vědy

Připraven sloužit

359 Kč
319 Kč
Kvalitativní výzkum - 11%
(1x)
Příručka, jejíž přepracované a aktualizované vydání přinášíme, se již stala standardní učebnicí těchto metod u nás. Ukazuje, z jakých zdrojů metody kvalitativního výzkumu vycházejí, a představuje hlavní výzkumné plány užívané v této oblasti.
společenské vědy

Kvalitativní výzkum

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 406 položek
1 2 3 .. 41 > >>