Nejprodávanější Kniha - únor 2024
esoterika a astrologie

Bílý oheň - 11%
Bílý oheň je sbírka Moojiho esenciálních spirituálních poučení stlačených do podoby pilulky. Mooji je mezinárodně proslulý Mudrc, který nás směruje přímo k trvalé Pravdě těmi nejkrásnějšími, nejláskyplnějšími a nejživějšími cestami.
esoterika a astrologie

Bílý oheň

387 Kč
344 Kč
Lidské vědomí a tajemství smrti - 11%
Stanislav Grof se věnuje mnohdy tabuizovanému tématu: umírání a smrti. Sleduje podobnosti změněných stavů vědomí a „zážitků blízké smrti“ a popisuje jejich terapeutické uplatnění.
esoterika a astrologie

Lidské vědomí a tajemství smrti

358 Kč
318 Kč
Snadný Tarot - 6%
Vydejte se na svou Tarotovou cestu se skvělou učitelkou Barbarou Moore.
esoterika a astrologie

Snadný Tarot

220 Kč
207 Kč
Thothův Tarot - Zrcadlo duše - 6%
(1x)
Thothův tarot na svých obrazech pojímá široké spektrum astrologických, numerologických a jiných symbolů a souvislostí. Nabízí vám zdroj hlubšího poznání. Lady Frieda Harris ztvárnila sérii 78 magických obrazů podle náčrtů a pokynů známého okultisty.
esoterika a astrologie

Thothův Tarot - Zrcadlo duše

660 Kč
622 Kč
Bohové, polobohové a předkové lidí - 11%
V této průlomové knize Zecharia Sitchin tvrdí, že i v dnešní době stále existují fyzické důkazy, které by mohly dát těmto sumerským a biblickým příběhům za pravdu.
esoterika a astrologie

Bohové, polobohové a předkové lidí

358 Kč
318 Kč
Svatojanský tarot - 11%
Svatojanský tarot je inspirován poetikou středověkého Marseilleského tarotu a doplněn o svébytný a originální pohled české výtvarnice Evy Francové.
esoterika a astrologie

Svatojanský tarot

314 Kč
279 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
esoterika a astrologie

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Karmické souvislosti - 11%
Kniha nabízí každému člověku možnost porozumět základním principům karmy, reinkarnace a smyslu našeho života a událostí zde na zemi. Autor tak vysvětluje oblast, která zajímá mnoho hledajících a není jednoduché se v ní orientovat.
esoterika a astrologie

Karmické souvislosti

80 Kč
71 Kč
Tarot skrytých světů - 6%
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
esoterika a astrologie

Tarot skrytých světů

594 Kč
559 Kč
Matrix - Božský zdroj - 11%
(1x)
Autor této knihy pátral více než dvacet let po prastarých znalostech a nacházel tajemství onoho Božského zdroje zašifrované v posvátných spisech z odlehlých egyptských, peruánských či tibetských klášterů a v zapomenutých textech.
esoterika a astrologie

Matrix - Božský zdroj

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 165 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 17 > >>