Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
rodina a dítě

Přetrvávající primární reflexy - 20%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních refl exech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

rodina a dítě
Ukázky

Přetrvávající primární reflexy

420 Kč
336 Kč
Těhotnej Buddha - 20%
(1x)

Autentický příběh matky bojovnice, který netradiční formou obnažuje společenská tabu. Ne všechny matky totiž mají štěstí. Kniha zachycuje závažná rodičovská témata originálně a neakademicky, s nadhledem i humorem.

rodina a dítě
Ukázky

Těhotnej Buddha

139 Kč
111 Kč
Trauma u dětí - 20%
To, co se nám stane v dětství, je v hlubinách našeho těla a naší mysli uloženo navždy.
rodina a dítě
Ukázky

Trauma u dětí

365 Kč
292 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
rodina a dítě
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Kéž by to naši četli - 20%
Každý rodič si přeje, aby jeho dítě bylo šťastné, a nechce to pokazit (tak jako to pokazili jeho rodiče!). Ale jak na to?
rodina a dítě
Ukázky

Kéž by to naši četli

198 Kč
158 Kč
Tvořivá logopedie a rozvoj řeči - 20%
Mezi důležitá kritéria posuzovaná u zápisu do školy patří správná výslovnost a slovní zásoba. Zábavné aktivity na jejich zlepšení najdete v tomto sešitě. Aktivní i pasivní složka slovní zásoby je procvičována prostřednictvím vyprávění, přiřazování či spojovaček.
rodina a dítě
Ukázky

Tvořivá logopedie a rozvoj řeči

129 Kč
103 Kč
Základy gymnastické přípravy dětí - 20%
Publikace nabízí nový, moderní přístup k výuce gymnastiky, k nácviku gymnastických dovedností, netradičního pojetí chápání celé gymnastiky a jejího významu pro pohybové vzdělávání.
rodina a dítě
Ukázky

Základy gymnastické přípravy dětí

144 Kč
115 Kč
Zvířecí škola - 20%
Víte, proč kočka vyniká v matematice a papouškovi nejde kotrmelec? Chcete zjistit, proč křeček krade svačiny a žížala málem propadne z kreslení? V lavicích Zvířecí školy sedává mnoho dalších žáků – třeba nesmělá želva, rošťácký jezevčík či roztržitá slepička.
rodina a dítě
Ukázky

Zvířecí škola

249 Kč
199 Kč
Jak se zbavit plenek - 20%
Jak poznáte, že vaše dítě je zralé na odplenkování a jak potom na to?
rodina a dítě
Ukázky

Jak se zbavit plenek

209 Kč
167 Kč
Logopedie pro nejmenší - 20%
Mnozí z vás by mezi slova logopedie a nácvik správné výslovnosti dali rovnítko, a nebylo by to špatně. Logopedie se však nezabývá pouze artikulací, ale také celkovým rozvojem komunikačních dovedností. A ty je možné začít trénovat již v raném věku, ideálně nenásilným a hravým způsobem.
rodina a dítě
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>