Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
rodina a dítě

Matky, synové a milenky - 20%
Tato kniha již déle než patnáct let pomáhá mužům pochopit, jak je jejich vztahový život ovlivněn jejich matkou, v dobrém i ve zlém. Mnoho mužů díky ní dokázalo překonat staré vzorce a nahradit je novými, funkčnějšími.
rodina a dítě
Ukázky

Matky, synové a milenky

314 Kč
251 Kč
Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky - 20%
Autorka, zkušená cvičitelka předškoláků a mladších školáků připravila praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her, ve kterých jsou jednotlivá cvičení a hry popsány a doplněny roztomilými názornými obrázky..
rodina a dítě
Ukázky

Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky

169 Kč
135 Kč
Rozvoj komunikačních a jazykových schopností - 20%
Monografie přináší přehled jednotlivých fází osvojování si řeči a jazyka dítětem od narození do tří let věku, včetně praktických návodů k rozvoji komunikace v rámci logopedické terapie.
rodina a dítě
Ukázky

Rozvoj komunikačních a jazykových schopností

254 Kč
203 Kč
Muzikoterapie a edukace - 20%
Celou knihu provázejí dvě klíčová slova: muzikoterapie a edukace. Jde o první publikaci na českém trhu zaměřenou na problematiku výchovy a vzdělávání s pomocí hudby a psychosomatické muzikoterapie.
rodina a dítě
Ukázky

Muzikoterapie a edukace

280 Kč
224 Kč
Odměny a tresty ve školní praxi - 20%
Jednou z nejdůležitějších aktivit učitele ve třídě je odměňování a trestání. Tyto činnosti souvisí nejen s kázní a udržováním pravidel ve třídě, ale také s motivací, třídním klimatem i se vztahem žáků ke vzdělávání vůbec.
rodina a dítě
Ukázky

Odměny a tresty ve školní praxi

246 Kč
197 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
rodina a dítě
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Rusalka - 20%
Rusalka je krásná víla, má dlouhé zlaté vlasy a celé noci může při měsíčku tančit se svými sestřičkami. Přesto není šťastná a místo tance jen smutně posedává na vrbě a pláče.
rodina a dítě
Ukázky

Rusalka

229 Kč
183 Kč
Trochu jiné mámy - 20%
Sedm příběhů, sedm rozhovorů, sedm tváří. Hovory o mateřství navzdory zdravotnímu hendikepu.
rodina a dítě
Ukázky

Trochu jiné mámy

169 Kč
135 Kč
Hovory s porodní bábou - 20%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
rodina a dítě
Ukázky

Hovory s porodní bábou

128 Kč
102 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
rodina a dítě
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 67 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>