Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
učebnice

Průvodce labyrintem médií - 20%
Kniha už v názvu inzeruje, že se bude zabývat velmi širokou a diferencovanou oblastí zvanou mediální komunikace. Je to obor interdisciplinární, těží podněty z řady společenských věd a nemá kodifikovanou definitivní metodologii.
učebnice
Ukázky

Průvodce labyrintem médií

199 Kč
159 Kč
Přijímací zkoušky na střední školy – český jazyk - 20%
Tato kniha umožní žákům 9. ročníků a dalším uchazečům o studium v maturitních oborech cílenou přípravu na úspěšné zvládnutí didaktického testu z českého jazyka, který je součástí jednotných přijímacích zkoušek na střední školy.
učebnice
Ukázky

Přijímací zkoušky na střední školy – český jazyk

179 Kč
143 Kč
Úvod do studia politiky - 20%
Učebnice je určena zejména vysokoškolským studentům sociálních a humanitních věd bakalářského a magisterského stupně. Jde o práci kolektivní a svým pojetím i rozsahem v českém prostředí ojedinělou.
učebnice
Ukázky

Úvod do studia politiky

480 Kč
384 Kč
Ad Fontes. Cursus Latinus - 20%
Ad Fontes Cursus Latinus je dílem dvou zkušených vysokoškolských pedagožek. Učebnice určená pro výuku latiny v univerzitních kurzech humanitního zaměření zve k četbě textů latinských autorů v originále.
učebnice
Ukázky

Ad Fontes. Cursus Latinus

210 Kč
168 Kč
Makroekonomie - 20%
Učebnice Makroekonomie předních pedagogů Vysoké školy ekonomické v Praze a Škody Auto Vysoké školy klade důraz na moderní makroekonomické koncepce a pokrývá tři stěžejní části makroekonomie, jimiž jsou dlouhodobý ekonomický růst, krátkodobé hospodářské fluktuace a monetární ekonomie.
učebnice
Ukázky

Makroekonomie

769 Kč
615 Kč
Němčina pro samouky a věčné začátečníky - 20%
Publikace obsahuje 20 lekcí, v nichž si procvičíte gramatiku i osvojíte nová slovíčka. Lekce začínají moderními a autentickými krátkými texty, které jsou zaměřeny především na hovorový jazyk. Jazykový koutek upozorňuje na konstrukce a vazby, které českým studentům dělají potíže.
učebnice
Ukázky

Němčina pro samouky a věčné začátečníky

399 Kč
319 Kč
Talking Medicine 2: Case Studies in Czech - 20%
Učebnice lékařské češtiny je volným pokračováním publikace Talking Medicine. Je primárně určena zahraničním posluchačům lékařských fakult a je založena na reálných kazuistikách poskytujících rozšiřující slovní zásobu a frazeologii...
učebnice
Ukázky

Talking Medicine 2: Case Studies in Czech

180 Kč
144 Kč
Základy radiologie a zobrazovacích metod - 20%
Tato publikace poskytuje přehledný a ucelený pohled na možnosti soudobé radiodiagnostiky a umožňuje studentům názorně se seznámit se spektrem současných vyšetřovacích metod včetně nejnovějších trendů.
učebnice
Ukázky

Základy radiologie a zobrazovacích metod

180 Kč
144 Kč
Co se děje kolem nás? - 20%

Pro zvídavé děti, kterým školní cvičebnice nestačí! Má vaše dítě školní cvičebnice dávno v malíčku, rádo by však vědělo ještě něco navíc? Pak vyzkoušejte tento sešit zaměřený na rozvoj znalostí a dovedností z oblasti prvouky, historie a zeměpisu či místopisu.

učebnice
Ukázky

Co se děje kolem nás?

149 Kč
119 Kč
Podstatná a přídavná jména, zájmena expres - 20%

Podstatná a přídavná jména, zájmena v kostce - nejen pro přijímací zkoušky Publikace je určena především žákům 2. stupně ZŠ a středoškolským studentům, některé části mohou využít i žáci 1. stupně ZŠ, zároveň kniha poslouží jako pomůcka pro učitele a rodiče.

učebnice
Ukázky

Podstatná a přídavná jména, zájmena expres

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 99 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>