Nejprodávanější audioknihy - únor 2024
česká

Stařec a moře
(2x)
Nejslavnější dílo Ernesta Hemingwaye, novela, za kterou obdržel v roce 1954 Nobelovu cenu za literaturu. Příběh se odehrává v malé kubánské vesnici poblíž Havany, odkud starý rybář Santiago vyjíždí sám na lov.
česká

Stařec a moře

269 Kč
Vejce a já
V humorném románu líčí autorka své zážitky na slepičí farmě, kterou spolu s manželem Bobem založili a zvelebili v zapadlém koutě amerického venkova. Čte Jaroslava Adamová.
česká
Ukázky

Vejce a já

299 Kč
Hlustvisihák
Postava Hlustvisiháka je vytvořená Lubomírem Lipským. Hlustvisihák se v průběhu let, kdy nabýval na popularitě, proměňoval.
česká
Ukázky

Hlustvisihák

99 Kč
Povídky 1.
Povídky psali oba autoři původně pro svá jevištní vystoupení. Proto také první dva tituly /Povídky Š+G 1 a 2/ vydal Supraphon v letech l994 a l995 jako výběr z archivních zvukových záznamů inscenací této dnes už slavné dvojice.
česká
Ukázky

Povídky 1.

69 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Než se vrátí krávy
Pokračování knihy bývalého moderátora televizního pořadu Top Gear, který si během covidu pořídil farmu a místo prohánění rychlých aut začal řídit největší traktor na světě.
česká

Jeremyho farma nejen zvířat - Než se vrátí krávy

242 Kč
Ledoborec
(4x)
Do ospalé přímořské vesničky Hovenäset přišla bílá zima. August Strindberg je šťastnější než kdy dřív: jeho vetešnictví si vede skvěle, a navíc je čerstvě zamilovaný.
česká
Ukázky

Ledoborec

399 Kč
Louis Pasteur
Louis Pasteur (1822–1895) byl francouzský biolog a chemik, jeden z nejvýznačnějších vědců 19. století. Založil nové vědecké obory – stereochemii, mikrobiologii, imunologii –, objevil vakcíny proti sněti slezinné a vzteklině.
česká
Ukázky

Louis Pasteur

448 Kč
Moře klidu

Čas prý na nikoho nečeká, ale ve 25. století to tak úplně neplatí… Osmnáctiletého britského aristokrata Edwina St. Andrewa poslali rodiče v roce 1912 za Atlantik, aby už nemuseli poslouchat jeho nekonvenční názory.

česká
Ukázky

Moře klidu

349 Kč
Na kopci
(7x)
Marie v dětství prožila událost, ze které se dodneška nemůže vzpamatovat.
česká

Na kopci

359 Kč
Národní opruzení
(4x)
Vraťte se do časů, kdy byl Neruda ještě kluk, Světlá neměla zábrany, Němcová toužila po lásce a Havlíčkova drzost hýbala dobou. Detektivka s romantickou zápletkou postavená na událostech českého národního obrození.
česká

Národní opruzení

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 529 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 53 > >>