Nejprodávanější tituly - únor 2024
právo

Co je nového v právu

Jaká práva má umělá inteligence? Pravidla přijatá dnes se zítra stávají zastaralými. Jak právo reaguje na dynamiku současného světa? Jak se staví k novým technologiím, které vychází z umělé inteligence a sběru velkého množství dat?

právo

Co je nového v právu

216 Kč
Eutanázie
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
právo

Eutanázie

233 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
právo

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
Právní překlad v teorii a praxi
Hlavním cílem publikace Právní překlad v teorii a praxi je poskytnout čtenářům nejen teoreticky podložený návod, jak postupovat při převádění právních informací z češtiny do angličtiny, ale také praktické ukázky překladů nového občanského zákoníku.
právo
Ukázky

Právní překlad v teorii a praxi

220 Kč
Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století
Na trhu ojedinělá publikace je určena ekonomům, podnikatelům, obchodníkům, pracovníkům státní správy, studentům vysokých škol a dalším zájemcům o tuto problematiku.
právo

Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století

386 Kč
Autorské právo
Publikace pomocí otázek a odpovědí upozorňuje na mnohá úskalí autorskoprávních vztahů.
právo

Autorské právo

297 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 46 položek
<< < 1 .. 3 4 5