Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
filosofie a náboženství

Tajemství k lásce, zdraví a penězům - 20%
Objevte, jak dosáhnout osobního štěstí, pohody a úspěchu díky této sbírce rad a případových studií od autorky bestsellerů ze série Tajemství Rhondy Byrne.
filosofie a náboženství
Ukázky

Tajemství k lásce, zdraví a penězům

319 Kč
255 Kč
Cesta ke zklidnění mysli - 20%
Duchovní cesta, kterou ukazuje Osho, je dobrodružná výprava za poznáním funkcí mysli, nevědomí, podvědomí a vědomí, jejímž cílem je objevení toho největšího pokladu - vlastní přirozené podstaty.
filosofie a náboženství
Ukázky

Cesta ke zklidnění mysli

170 Kč
136 Kč
Filosofie smíru aneb o nápravě lidské mysli - 20%
Kdo chce měnit svět, sám potřebuje pomoc, která spočívá v lásce a smíru se sebou i svým životem, jež takovému člověku patrně ze všeho nejvíc schází.
filosofie a náboženství
Ukázky

Filosofie smíru aneb o nápravě lidské mysli

135 Kč
108 Kč
Malá kniha stoicismu - 20%
(1x)
Kde najít radost? Odkud získat sílu? Jak čelit různým strachům? Jak se vyrovnat se smrtí blízkého člověka? A co si počít s depresivními myšlenkami, které se stále vracejí?
filosofie a náboženství
Ukázky

Malá kniha stoicismu

258 Kč
206 Kč
Náboženský kult starověkého Izraele pohledem archeologie - 20%
Náboženství bylo od pradávna nedílnou součástí každodenního života. O tom, jak vypadalo náboženství starých Izraelitů, nám dává představu především Starý zákon, v posledních desetiletích však můžeme své poznatky čerpat i z přibývajících archeologických nálezů.
filosofie a náboženství
Ukázky

Náboženský kult starověkého Izraele pohledem archeologie

279 Kč
223 Kč
Otevřená mysl otevřené srdce - 20%
(2x)
Kontemplativní modlitba je proces vnitřní transformace, proměny započaté Bohem a vedoucí, pokud souhlasíme, k božskému sjednocení. V tomto procesu se mění způsob vnímání reality.
filosofie a náboženství
Ukázky

Otevřená mysl otevřené srdce

244 Kč
195 Kč
Potomnost - 20%
Ústředním tématem knihy je specifická figura modernity, figura následování, přežívání, nastupování či přicházení po někom nebo něčem, figura, již by bylo možné nazvat potomností.
filosofie a náboženství
Ukázky

Potomnost

220 Kč
176 Kč
Rozprava o nerovnosti. O společenské smlouvě - 20%
Rozprava o původu a základech nerovnosti mezi lidmi (1755) tvoří spolu se Společenskou smlouvou (1762) jádro Rousseauovy politické teorie, která zásadním způsobem ovlivnila novověké politické myšlení a revoluce 18. století.
filosofie a náboženství
Ukázky

Rozprava o nerovnosti. O společenské smlouvě

270 Kč
216 Kč
Síť pavučiny - 20%
Poutavý příběh, prokládaný technickými a historickými informacemi, které umožní pochopit osu dějových souvislostí. Na naší planetě existují monumentální díla, která vznikla pomocí fyzikálních zákonů, které jsme zatím ještě neobjevili.
filosofie a náboženství
Ukázky

Síť pavučiny

240 Kč
192 Kč
Teologie magie - 20%
Kniha přináší nový náhled na vztah mezi katolickým křesťanstvím a magií. Autor ve své práci rozebírá magii očima antropologů, mnohdy dnes již opomíjených.
filosofie a náboženství
Ukázky

Teologie magie

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 99 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>