Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
sci-fi a fantasy

Mycelipedie - 20%
Co by to bylo za autorský svět, kdyby k němu neexistovala encyklopedie? Mycelipedii nestvořila pouze autorka celé ságy, ale spolu s ní také skalní fanoušci, kteří přibývají – inu jako houby po dešti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelipedie

198 Kč
158 Kč
Pohádka - 20%
Charlie Reade potká Howarda Bowditche, samotáře z domu na vysokém kopci. Na zahradě za domem stojí zamčená kůlna, z níž se linou příšerné zvuky. Pan Bowditch umírá a Charlie zjišťuje, že mu dům odkázal – spolu s tajemstvím...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pohádka

400 Kč
320 Kč
Bohatýr I - Ocelové žezlo - 20%
(2x)

První díl velkolepé historické fantasy z dob Kyjevského knížectví, kdy na pozadí vojenských výprav knížete Svjatoslava vznikla legenda o udatných bohatýrech.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Bohatýr I - Ocelové žezlo

348 Kč
278 Kč
Endymionův vzestup - 20%
Opět zavítáme do spletité budoucnosti, jež se zrodila z chaosu po zániku lidské Hegemonie, budoucnosti ovládané katolickou církví a umělými inteligencemi Technojádra.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Endymionův vzestup

498 Kč
398 Kč
Nadace - 20%
(3x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nadace

188 Kč
150 Kč
Toulavá Země - 20%
(2x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Toulavá Země

249 Kč
199 Kč
Silo 2: Turnus - 20%
(1x)
Co předcházelo životu v „Silech“, podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít? Postapokalyptický román Silo, který se stal celosvětovým bestsellerem, vyvolal ve čtenářích otázku, jak to vše začalo. A Turnus přináší odpověď.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Silo 2: Turnus

279 Kč
223 Kč
Oheň a krev - 20%
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
310 Kč
Pád Gondolinu - 20%
(5x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

198 Kč
158 Kč
Nejodlehlejší stanice - 20%
(3x)
Nové dobrodružství konstábla Petera Granta! Peter Grant a duchové v londýnském metru!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nejodlehlejší stanice

125 Kč
100 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 434 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 44 > >>