Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2024
světová

Kopírák
(5x)
Nejděsivější krimi thriller roku! Má krutost nějaké hranice? Anglii ochromí série hrůzných vražd. Každá byla spáchána jinou metodou, brutální … a povědomou.
světová

Kopírák

314 Kč
Lampička
(3x)
Lampička je příběh o moři. Vypráví o tajuplných mořských bytostech a divokých pirátech. O černém domě admirála, ve kterém prý bydlí netvor. O šedém majáku na ostrůvku, který jen na vlásku visí u pevniny. O Lampičce, dcerce strážce majáku.
světová

Lampička

349 Kč
Malý velký muž

„Jako obvykle jsem měl největší problém rozhodnout se, jestli jsem běloch, nebo indián…“

Když jejich karavanu na cestě do žírné Kalifornie roku 1852 přepadnou Čejeni a zmasakrují ji, nezbývá malému Jacku Crabbovi než přidružit se k jejich kmeni...

světová

Malý velký muž

494 Kč
Muž, který zemřel dvakrát

Kvarteto amatérských detektivů v důchodovém věku znovu zasahuje! Svérázná čtveřice penzistů se sotva vzpamatovala z řešení svého prvního skutečného případu vraždy a už je zase v jednom kole.

světová

Muž, který zemřel dvakrát

395 Kč
Nástrahy zubařského křesla
(1x)

„Málokterý muž je hrdinou sám před sebou při návštěvě zubního lékaře.“ Hercule Poirot si byl této skutečnosti velmi intenzivně vědom. Ale také měl smysl pro systém a pořádek, který mu velel dvakrát ročně podstoupit preventivní prohlídku...

světová

Nástrahy zubařského křesla

341 Kč
Nedokončený portrét
Psychologický román z roku 1934 je jednou ze šesti takto laděných próz, které slavná královna detektivek publikovala pod pseudonymem Mary Westmacott.
světová

Nedokončený portrét

296 Kč
Portnoyův komplex
V roce 1966 ulehl na gauč věhlasného newyorského cvokaře a rád by se mu vyzpovídal, neboť s jinou formou hříšné relaxace jeho víra nepočítá. Alexander Portnoy – židovský vzorňák v… ehm… Kristových letech...
světová

Portnoyův komplex

350 Kč
Rambo – Rozkaz
Druhý díl příběhů kultovního hrdiny. John Rambo je vyslán na tajnou misi do Vietnamu, kde se má pokusit získat důkazy, že v tamější džungli jsou stále drženi američtí váleční zajatci.
světová

Rambo – Rozkaz

349 Kč
Roky
(1x)

Běh velkých dějin a plynutí roků jednoho života… Bilance Annie Ernauxové se opírá o netradiční mix osobních vzpomínek, deníkových záznamů a historických faktů z let 1940–2006. Poskytuje cennou výpověď o francouzských, potažmo západních dějinách...

světová

Roky

350 Kč
Sbohem, armádo!

Milostný příběh amerického sanitního dobrovolníka a anglické ošetřovatelky odehrávající se na italské frontě během první světové války.

světová

Sbohem, armádo!

349 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 97 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>