Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2024
světová

Hrrr na ně!
20. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
světová

Hrrr na ně!

395 Kč
Kmotr
(1x)
Pár měsíců po druhé světové válce je organizovaný zločin pod taktovkou gangsterů z řad italských přistěhovalců stejně čilý, jako kdyby Amerika s Alem Caponem nikdy nezatočila.
světová

Kmotr

539 Kč
Kočka mezi holuby
Meadowbank byl jednou z nejúspěšnějších dívčích škol v Anglii. Ředitelka – slečna Bulstrodová – tu sice velela pevnou rukou, ale srdce měla pro všechny otevřené. To místo bylo jejím celoživotním dílem a ona ho milovala.
světová

Kočka mezi holuby

341 Kč
La Fontainovy bajky
Nejznámější příběhy francouzské literatury ani po 360 letech neztrácejí na aktuálnosti a stále baví děti po celém světě.
světová

La Fontainovy bajky

224 Kč
Maigret a zločin na vsi
Nebyla to jen chuť na ústřice a bílé krajové víno, které přiměly komisaře vydat se po boku vystrašeného učitele do Saint-André, malé vesničky na západním pobřeží Francie. Byla tu také podobnost toho místa s tím, které Maigret tak dobře znal…
světová

Maigret a zločin na vsi

287 Kč
Maigret váhá
V dopise doručeném na nábřeží Zlatníků se píše, že v nejbližší době zřejmě dojde k vraždě. Jeho pisatel sice nesdělí žádné další podrobnosti ani o sobě, ani o případné oběti, přesto v něm však úmyslně jistou stopu zanechá.
světová

Maigret váhá

296 Kč
Nedostižný komorník
Humoristický román o hledání deníku, který by jeho nálezci přinesl balík peněz; lásce trvající dvacet let a jednom nedostižném komorníkovi.
světová

Nedostižný komorník

331 Kč
Noční brána
(2x)

Je Mona Lisa společným jmenovatelem vražd, které od sebe dělí více než sedmdesát let? Smrti chladnokrevně zavražděného pařížského obchodníka s uměním v ospalé francouzské vísce na březích řeky Dordogne předcházel nečekaný nález ostatků muže.

světová

Noční brána

386 Kč
Vánoční koleda
(6x)
Vánoční koleda je povídka o zázraku a o naději starší než 170 let. Zaposlouchejte se do legendárního příběhu s Lukášem Hlavicou.
světová

Vánoční koleda

313 Kč
Můj přítel Maigret
„Haló! Jestli jsem znal nějakého Marcellina?… Jak?… Rybář?… Zkuste mluvit jasněji, Lechate… Nerozumím ničemu z toho, co mi vyprávíte… Týpek, který žije v bárce… Dobře… Tvrdí, že je mým přítelem?… Co?… Tvrdil?… Je mrtev… “
světová

Můj přítel Maigret

287 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 93 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>