Nejprodávanější tituly - únor 2024
výchova a rodina

Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
výchova a rodina
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Výchova kluků - 11%
Výchova kluků má oproti výchově dívek svá specifika.
výchova a rodina

Výchova kluků

224 Kč
199 Kč
Jak zacházet s dětským strachem - 6%

Autor nabízí rodičům řadu praktických postupů a cvičení, které vedou k uvolnění vnitřního napětí dítěte, k rozvoji jeho sebedůvěry a k prohloubení vztahu mezi dětmi a rodiči.

výchova a rodina
Ukázky

Jak zacházet s dětským strachem

253 Kč
238 Kč
Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
výchova a rodina
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Jak přežít, když mě všechno štve - 11%
Proč potřebuje tuto knihu? Knížka dítěti ukáže, jak zvládat náročné situace a jak si poradit s tím, že se mu něco nelíbí a má na něco vztek. Nejde o to nepříjemné emoce potlačovat, ale najít cestu, jak se s nimi vypořádat a přitom neublížit ostatní
výchova a rodina

Jak přežít, když mě všechno štve

179 Kč
159 Kč
Staňte se lepším tátou již dnes - 11%
Kniha Gregory Slaytona Staňte se lepším tátou již dnes nenechá lhostejným žádného otce, který ji otevře. Ať už aktivně hledáme nápady a inspiraci, jak se stát lepším tátou, nebo ji otevřeme jen tak ze zvědavosti, budeme „nakaženi“ nadšením.
výchova a rodina

Staňte se lepším tátou již dnes

216 Kč
192 Kč
Výchova bez trestů - 11%
Kniha je určena pro všechny rodiče a další vychovatele, kteří vážně přemýšlejí o tom, zda by dokázali úspěšně vychovávat dítě bez tělesných trestů, nebo vůbec bez trestání, či jsou dokonce přesvědčeni, že to jde.
výchova a rodina

Výchova bez trestů

185 Kč
164 Kč
Proč jsou šťastné děti šťastné - 11%
Steve Biddulph ve své praktické a humorně napsané knize nabízí pomoc při komunikaci s dětmi od nejútlejšího věku až do doby dospívání.
výchova a rodina

Proč jsou šťastné děti šťastné

197 Kč
175 Kč
Výchova bez poražených - 6%
(2x)
Kniha amerického psychologa Thomase Gordona, nominovaného na Nobelovu cenu za mír, srozumitelně a názorně popisuje postupy, jak komunikovat s dětmi, jak posílit spolupráci v rodině a jak efektivně řešit problémy.
výchova a rodina

Výchova bez poražených

289 Kč
272 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
výchova a rodina

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 63 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>