Nejprodávanější tituly - únor 2024
světová

Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
světová

Hobit

1 251 Kč
Pán prstenů
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
světová
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Be Useful: Seven tools for life
(1x)
The seven rules to follow to realise your true purpose in life-distilled by Arnold Schwarzenegger from his own journey of ceaseless reinvention and extraordinary achievement, and available for absolutely anyone.
světová

Be Useful: Seven tools for life

449 Kč
Patříme k sobě
Eleanor potřebuje zmizet z Londýna. Nahází proto do auta svoje věci a vydá se za kamarádkou Charlie na Damsonovu farmu. Na místě ale Eleanor nachází jen Charliina truchlícího bratra Daniela a sedmiměsíční Hope, jeho neteř, kterou adoptoval.
světová

Patříme k sobě

359 Kč
Slovník ztracených slov - 6%

Malá Esme vyrůstá ve světě plném slov. Zvědavá holčička bez maminky tráví dětství ve skriptoriu – zahradní kůlně doktora Murrayho, kde její otec spolu s dalšími muži pracují na monumentálním projektu, Oxfordském slovníku angličtiny...

světová
Ukázky

Slovník ztracených slov

398 Kč
374 Kč
Až najdu klíč
(5x)
Lars Kepler přichází s napínavou detektivní sérií — pod novým pseudonymem!
světová
Ukázky

Až najdu klíč

359 Kč
Kdosi buší na dveře
(2x)
V plískanici na konci ledna někdo zabuší na dveře Judith Millerové. Žena jde otevřít. Netuší, kdo za nimi stojí.
světová

Kdosi buší na dveře

314 Kč
Lukostřelec
(3x)
Nová kniha světoznámého brazilského autora, kterého proslavil především román Alchymista, vypráví příběh o moudrosti stáří a o naplněném životě.
světová
Ukázky

Lukostřelec

268 Kč
Pomocnice
(7x)

Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ta moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu.

světová

Pomocnice

314 Kč
Neklidná krev
(7x)
Pravé zlo nezničí ani čas. Pátý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové. Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností.
světová
Ukázky

Neklidná krev

629 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>