Nejprodávanější tituly - únor 2024
dům a zahrada

Tao zeleninové zahrady - 11%
V knize se autorka zabývá praktickými metodami i hlubší podstatou zahradničení. Deppe se zaměřuje na některé nejoblíbenější zeleniny domácích zahrad – rajčata, fazole, hrách a listovou zeleninu.
dům a zahrada

Tao zeleninové zahrady

322 Kč
286 Kč
Nacvičujeme přivolání psa
Skvělé rady zkušené trenérky psů, jak postupovat, aby pes přiběhl na zavolání za každé situace.
dům a zahrada

Nacvičujeme přivolání psa

89 Kč
Život podle feng šuej - 11%
V tomto novém a rozšířeném vydání knihy o klasickém feng šuej a designu interiéru Jayme Barrett odhaluje, jak přetvořit váš domov, aby obohatil a změnil váš život díky uvedení vaší duše, těla a ducha do harmonie.
dům a zahrada

Život podle feng šuej

395 Kč
351 Kč
Morče - Roztomilý a vitální společník - 11%
Kdo si myslí, že morčata jsou milá ale nudná, ten se mýlí. Ráda se vydávají na objevitelské cesty a rychle se učí. Mimoto milují společnost. Morčata se projevují jako opravdoví „žvanilové“, kteří mezi sebou neustále udržují kontakt pištěním..
dům a zahrada

Morče - Roztomilý a vitální společník

143 Kč
127 Kč
Nábytek svépomocí - 20%
Nábytek z laminovaných desek si můžete vyrobit a smontovat sami. Levně, se základním nářadím, na míru a přesně podle vašich potřeb. Všechny nezbytné znalosti a informace najdete v knize Martina Zoufalého.
dům a zahrada
Ukázky

Nábytek svépomocí

169 Kč
135 Kč
Křeček - 11%
Chov křečka s citem a porozuměním. Odborník na chov křečků Otto von Frisch vysvětluje, jak správně chovat křečka, aby zůstal zdravý a přítulný.
dům a zahrada

Křeček

116 Kč
103 Kč
Morče - 11%
Odbornice na morčata Katrin Behrendová vysvětluje, jak správně chovat morče tak, aby zůstalo zdravé a přítulné. V knize najdete nejen praktické rady, jak morče ubytovat, jak o něj pečovat a jak ho krmit, ale také návrhy na hry a zaměstnání.
dům a zahrada

Morče

116 Kč
103 Kč
Povrchové úpravy dřeva - 20%
Zkušená autorka vás seznámí s jednotlivými druhy nátěrových hmot vhodných pro dokončování materiálů na bázi dřeva a se způsoby nanášení ať už jde o lakování, moření, lazurování či lepení.
dům a zahrada
Ukázky

Povrchové úpravy dřeva

152 Kč
122 Kč
Začínáme včelařit - 11%
Když se řekne „pilná jako včelička“, mnohdy si ani neumíme představit, co taková včelka během svého krátkého života stihne. Kvůli jednou kilogramu medu nalétá tisíce kilometrů.
dům a zahrada

Začínáme včelařit

197 Kč
175 Kč
Zahradní rybníčky, potůčky a koupací jezírka - 20%
Rybníčky, koupací jezírka, potůčky s vodopádem nebo mokřady v zahradě jsou přínosem pro lidi, rostliny i zvířata. Jak postupovat při jejich stavbě, vyvarovat se chyb a pečovat o ně s minimální námahou vám poradí autor s bohatými zkušenostmi.
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní rybníčky, potůčky a koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 85 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>