Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
ekonomie

Ekonomie přírodních národů - 20%
Světově ojedinělá výpravná kniha o hospodaření u "přírodních národů" odkud můžeme odvozovat i základy ekonomik dneška. "Krásná kniha, která propojuje mnohé, je hluboká a přitom se čte skoro jedním dechem.", Tomáš Sedláček
ekonomie
Ukázky

Ekonomie přírodních národů

248 Kč
198 Kč
Public relations jako ovlivňování mínění - 20%
Nové, rozšířené vydání ojedinělé publikace je určeno zájemcům o oblast komunikace, manipulace, ovlivňování mínění a vytváření souhlasu - public relations. Kniha je určena zejména studentům komunikace a PR, pracovníkům v PR a marketingu, novinářům...
ekonomie
Ukázky

Public relations jako ovlivňování mínění

253 Kč
202 Kč
Účetní a daňové odpisy 2012 - 20%
Praktická publikace se souhrnně zabývá problémy, které se týkají odpisování dlouhodobého majetku podnikatelských subjektů.Autor vymezuje pojem odpisování, vysvětluje odlišnost účetních a daňových odpisů, výklad je v souladu s aktuální právní úpravou k 1.
ekonomie
Ukázky

Účetní a daňové odpisy 2012

203 Kč
162 Kč
Kdy do důchodu a za kolik - 20%
Již 13. vydání této publikace je aktualizováno v souladu s novelami předpisů přijatými v roce 2011 v důsledku nálezu Ústavního soudu. Týkají se nového způsobu výpočtu důchodů. Aktuální vydání také odráží novely předpisů platné od roku 2012.
ekonomie
Ukázky

Kdy do důchodu a za kolik

157 Kč
126 Kč
Komunikační dovednosti v praxi - 20%
Vedle popisu základních funkcí a charakteristiky komunikace a komunikačních forem zachycuje problematiku osobnosti člověka, jeho Já v komunikačním kontextu, sociální vnímání a naslouchání.
ekonomie
Ukázky

Komunikační dovednosti v praxi

365 Kč
292 Kč
Moderní marketingová komunikace - 20%
Publikace se komplexně věnuje problematice marketingové komunikace včetně nových trendů. Obsahuje případové studie a barevnou obrazovou přílohu. Je určena jak pracovníkům komunikačních agentur, firemního marketingu a PR, tak studentům VŠ.
ekonomie
Ukázky

Moderní marketingová komunikace

356 Kč
285 Kč
Základy podnikání - 20%
Publikace uznávaných autorů je určena všem, kteří se chtějí pustit do podnikání nebo již podnikají, ale chtějí se dozvědět další nové informace. Kniha nemá svým praktickým zaměření a nábojem na českém trhu obdoby.
ekonomie
Ukázky

Základy podnikání

458 Kč
366 Kč
Financování měst, obcí a regionů - teorie a praxe - 20%
Druhé, rozšířené a aktualizované vydání knihy reaguje na společenské, ekonomické, politické a legislativní změny ve financování územních samospráv. První část je věnována struktuře veřejné správy a rozpočtu jako základnímu plánu každé samosprávy.
ekonomie
Ukázky

Financování měst, obcí a regionů - teorie a praxe

331 Kč
265 Kč
Mezinárodní management - 20%
Moderní publikace poskytuje komplexní obraz o důvodech vzniku, funkci, vnitřních řídících a rozhodovacích procesech, produktech a budoucnosti nadnárodních firem v kontextu současných světových událostí a reálií ČR.
ekonomie
Ukázky

Mezinárodní management

246 Kč
197 Kč
Aplikace moderních informačních technologií v řízení firmy - 20%
Srozumitelná publikace nabízí ucelený přehled o současných možnostech efektivního využití informačních a komunikačních technologií (ICT) ve firmách a jiných organizacích.
ekonomie
Ukázky

Aplikace moderních informačních technologií v řízení firmy

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 76 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>