Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
ekonomie

Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu - 20%
Autor bestselleru Jak z dobré firmy udělat skvělou (Good to Great) ve své další knize odhaluje, co odlišuje trvale úspěšné firmy od těch ostatních. Kniha nabitá stovkami příkladů nabízí praktické koncepty, které mohou aplikovat manažeři a podnikatelé
ekonomie
Ukázky

Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu

399 Kč
319 Kč
Moderní řízení hotelového provozu - 20%
Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996 zachycuje ohromný rozvoj, kterým hotelnictví v České republice prošlo a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor.
ekonomie
Ukázky

Moderní řízení hotelového provozu

280 Kč
224 Kč
Projektové řízení pro projektové manažery - 20%
Cílem předkládané publikace je nabídnout studentům vysokých škol ekonomických oborů a MBA studijních programů, ale i začínajícím projektovým manažerům a projektovým koordinátorům v praxi, metodickou pomůcku tzv. průvodce projektovým řízením.
ekonomie
Ukázky

Projektové řízení pro projektové manažery

199 Kč
159 Kč
Podniková architektura - 20%
Podniková architektura napomáhá manažerům podniků v efektivním a pružném rozhodování o změnách v podniku tak, aby podnik v současném globálním konkurenčním prostředí byl schopen dlouhodobé existence.
ekonomie
Ukázky

Podniková architektura

300 Kč
240 Kč
Andragogický slovník - 20%
Seznamte se s druhým, aktualizovaným a rozšířeným vydáním úspěšného slovníku andragogiky, vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů, zaměřeným na termíny a základní reálie daného tématu.
ekonomie
Ukázky

Andragogický slovník

382 Kč
306 Kč
Internetoví vizionáři - 20%
Díky knize Internetoví vizionáři získáte užitečné tipy a rady jak používat ty nejlepší nástroje, procesy a strategie tak, abyste dosáhli úspěchu a zisku ve svém online podnikání.
ekonomie
Ukázky

Internetoví vizionáři

239 Kč
191 Kč
Internetový marketing - 20%
Zvyšte profit díky SEO, sociálním sítím, Skliku či Google AdwordsChcete přilákat nové kupující na e-shop či znát efektivitu svých marketingových akcí?
ekonomie
Ukázky

Internetový marketing

339 Kč
271 Kč
Moderní hotelový management - 20%
Aktualizované vydání knihy se zaměřuje, stejně jako první vydání, na provozní praxi a reálné fungování ubytovacího zařízení. Na českém trhu ojedinělá publikace je určena převážně studentům středních a vysokých škol.
ekonomie
Ukázky

Moderní hotelový management

229 Kč
183 Kč
Obsahový marketing - 20%
Vytváříte obsah svého webu zatím nepravidelně a chtěli byste tuto činnost provádět cíleně a strategicky?
ekonomie
Ukázky

Obsahový marketing

249 Kč
199 Kč
Restart - 20%
Provokativní, minimalistická a mimořádně poučná příručka zakladatelů známé americké firmy 37signals, proslavené úspěšnou webovou aplikací Basecamp a dalšími projekty, vás přinutí přehodnotit všechno, co jste se dosud dozvěděli o podnikání.
ekonomie
Ukázky

Restart

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>