Nejprodávanější tituly - únor 2024
děti a mládež

Malý princ a Aškabarova planeta - 11%

Malý princ s Liškou přistávají na planetě ledu a zimy a brzy se setkávají s jejími obyvateli. Od princezny se dozvídají, že planeta je ve válečném stavu. Dva národy zde žijící na sebe střídavě útočí a mezi sebou postavili zeď z ledových kostek.

děti a mládež

Malý princ a Aškabarova planeta

179 Kč
159 Kč
Malý princ a planeta Bamálií - 11%

Planeta podivuhodných zpívajících tvorů Bamálií, která je zdrojem života i pro tři satelitní planety, je v ohrožení. To samé platí bohužel i pro Malého prince. Sotva s Liškou přistanou, malý hrdina ztrácí paměť.

děti a mládež

Malý princ a planeta Bamálií

179 Kč
159 Kč
Minipohádky - Popelka - 11%
Toto malé dětské pohádkové leporelo s pevnými stránkami a pohyblivými obrázky je určeno dětem od jednoho roku a najdete v něm krátkou veršovanou pohádku o Popelce a plese na královském zámku.
děti a mládež
Ukázky

Minipohádky - Popelka

224 Kč
199 Kč
Na co se veverky těšily a další pohádky o zvířátkách - 20%
Jedenáct veselých pohádek, ke kterým se budete rádi vracet! Na co se těšily veverky? Proč by neměl medvěd prodávat svůj vlastní kožich?
děti a mládež
Ukázky

Na co se veverky těšily a další pohádky o zvířátkách

149 Kč
119 Kč
Na farmě - Velká kniha zvuků - 11%
(1x)
Na farmě je opravdu živo.Chovají tam mnoho zvířat a pořád se něco děje. V této knize najdete mnoho zajímavostí o farmě a jejích obyvatelích!
děti a mládež

Na farmě - Velká kniha zvuků

359 Kč
319 Kč
Najdi a počítej! - Bublinky - 11%
Malý méďa radost má: tahle pizza ta je má? Nalep na pizzu 8 červených samolepek!V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou seznámit se jednoduše a bez námahy se základními číslicemi.
děti a mládež

Najdi a počítej! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Nebeský bibendum - 11%
Nebeský bibendum je velké dílo o šílenství všedního dne. Bravurně vykresluje potrhlý a někdy krutý svět, svět zasutých dětských nočních můr, ozvláštněný prapodivným humorem a poezií typickými pro celé mistrovské dílo klasika moderního komiksu.
děti a mládež

Nebeský bibendum

628 Kč
558 Kč
O duši a dívce - 11%

Větrné hory v sobě skrývají mnohá bohatství. Jsou tajemné, někdy nebezpečné, plné vzácných rostlin i živočichů, mění se s každým ročním obdobím. Něco v nich ale zůstává stejné – jejich majestátnost a moudrost tisíců a milionů let existence.

děti a mládež

O duši a dívce

269 Kč
239 Kč
O tom, že někdy i hrábě rozkvetou… - 20%
Zbrusu nové pohádky o tom, že i hrábě někdy rozkvetou a štěstí si nakonec najde to správné místo.
děti a mládež
Ukázky

O tom, že někdy i hrábě rozkvetou…

149 Kč
119 Kč
Objevujeme svět! Domácí mazlíčci - 11%
Objevovat svět zvířátek a domácích mazlíčků je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo si hraje s klubíčkem vlny? Kdo žije v tomto akváriu? Kdo si hraje v psí boudě? Kdo běhá v kolečku? Pojmenuj zvířátka a ukaž, které máš nejraději!
děti a mládež

Objevujeme svět! Domácí mazlíčci

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>