Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
zdraví a životní styl

Zrak mysli - 20%
Jaký je vztah mysli a zraku? To je otázka, jež nás provází novými lékařskými příběhy Olivera Sackse. Jeden z příběhů knihy vypravuje sám autor, kdy deníkovým zápisem přibližuje svůj boj s rakovinou a zneschopňujícími následky částečné ztráty zraku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zrak mysli

140 Kč
112 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdraví a životní styl
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Relaxační techniky pro tělo, dech a mysl - 20%
Člověk se od nepaměti zabývá tím, jak dobře žít. Jak dobře využít omezený čas, který je nám dán v rámci lidského života. Zároveň vnímáme, jak se vše neustále mění, jak je vše nestálé.
zdraví a životní styl
Ukázky

Relaxační techniky pro tělo, dech a mysl

169 Kč
135 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 20%
Víte, jak správně ve fitku rolovat? Víte, jak k tomu využívat pěnové válce? Mnoho dalších praktických odpovědí včetně cvičení fascií a velkého zásobníku cviků naleznete v této příručce plné barevných fotografií!
zdraví a životní styl
Ukázky

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

212 Kč
170 Kč
Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč
15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě - 20%
Po každé krizi následuje nový začátek. Abychom jej zvládli snadněji, existuje mnoho metod a technik, jimiž si můžeme pomoci.
zdraví a životní styl
Ukázky

15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě

144 Kč
115 Kč
Magické kameny - 20%

Kameny jsou nejen krásné, jsou i mocné a lidstvo provázejí od počátku existence. Potřebujete pomoc? Možná stačí jen dotknout se kamene… rukou i srdcem.

zdraví a životní styl
Ukázky

Magické kameny

46 Kč
37 Kč
Moje BIO pochoutky - 20%
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Moje BIO pochoutky

139 Kč
111 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
264 cvičení na velkém míči - 20%
Po velkém úspěchu první knihy o cvičení na velkém míči autorka vybrala a uspořádala 264 cviků vhodných pro posilování problémových partií a protahování zkrácených svalů.
zdraví a životní styl
Ukázky

264 cvičení na velkém míči

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 105 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>