Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2024
medicína

Moderní medicína
Kniha přináší výběr přednášek, které zazněly na kongresu České lékařské akademie, jež se konal v roce 2016 v Mariánských Lázních. Vzhledem k mimořádnému zájmu publika o tato témata se editoři této knihy rozhodli zpracovat obsah setkání knižně.
medicína

Moderní medicína

341 Kč
Péče o dítě s diabetem krok za krokem - 11%
Péče o děti s diabetem je víc než jen léčba cukrovky. Je to zachování dětského světa plného překvapení a objevů, kamarádů a kamarádek, nalezení sama sebe i blízkých, co jsou vždy nablízku.
medicína

Péče o dítě s diabetem krok za krokem

288 Kč
256 Kč
Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory - 11%
Učebnice pro studenty bakalářského programu lékařských a zdravotně sociálních fakult a vyšších odborných škol se zdravotnickým zaměřením. Aktualizovaná a zcela přepracovaná publikace, která je nezbytná pro absolvování studia.
medicína

Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory

467 Kč
415 Kč
Anatomie 3 - 11%
Vynikající učebnice, které jsou již mnoho let žádány jak fakultami, tak klinickými pracovišti. Vzhledem k trvalému zájmu autoři dílo stále doplňují o nové poznatky v oboru.
medicína

Anatomie 3

1 754 Kč
1 559 Kč
Atlas fyziologie člověka - 11%
Překlad mimořádně úspěšné knihy jak v zahraničí, tak v tuzemsku! V pořadí již 49. vydání ve světě - 4. vydání u nás! Nepostradatelná publikace pro studenty medicíny i lékaře, studenty a absolventy nelékařských zdravotnických oborů.
medicína

Atlas fyziologie člověka

621 Kč
552 Kč
Autoimunitní řešení - 11%
V knize Autoimunní řešení nabízí Dr. Amy Myers, uznávaná lékařka funkční medicíny, svůj lékařsky prokázáný přístup k prevenci široké škály zánětlivých souvisejících symptomů a onemocnění, včetně alergie, obezity, astma, kardiovaskulární choroby...
medicína

Autoimunitní řešení

377 Kč
335 Kč
Fyziologie - 11%
iž třetí vydání oblíbené učebnice fyziologie je určeno medikům, ale je vhodné také pro bakalářské studium ošetřovatelství a pro přírodovědné, pedagogické a tělovýchovné obory.
medicína

Fyziologie

450 Kč
400 Kč
Krátký výlet po lidském vědomí
Kniha vznikla na základě tzv. Reithových přednášek, k nimž je již přes 60 let každý rok vyzván jeden významný světový vědec.
medicína

Krátký výlet po lidském vědomí

89 Kč
Rozhovory s Carlem R. Rogersem - 11%
Známý psychoterapeut Carl R. Rogers absolvoval během svého života řadu rozhovorů s významnými osobnostmi nejen psychologie, ale i dalších oborů.
medicína

Rozhovory s Carlem R. Rogersem

347 Kč
308 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 163 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 17 > >>