Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
humor

Ruský týden
(2x)
Ruský týden je základní dílo české rockové a humoristické literatury. František Ringo Čech (1943) v něm otevřeně a bez příkras vzpomíná na sedm dní z několikatýdenního turné se zpěvákem Jiřím Schelingerem (1951-1981).
humor
Ukázky

Ruský týden

110 Kč
Babičku potrkal jelen
(5x)
Z několika desítek svých populárně vědeckých textů autor spolu s redaktorem Milošem Voráčem vybrali a sestavili knížku esejů, sloupků, komentářů i zamyšlení.
humor
Ukázky

Babičku potrkal jelen

150 Kč
Občanský průkaz
(2x)
Autor vzpomíná na léta, kdy se i cesta s odpadky do popelnice, bez občanského průkazu mohla stát osudovou. Volně inspirován Stendhalem dělí policisty, kteří nám znepříjemňovali život, na švestkově modré, zelené, neviditelné a ty ostatní.
humor
Ukázky

Občanský průkaz

129 Kč
Strana štěstí - 30%
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
humor
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
97 Kč
Z Aeskulapovy první kapsy
Knížka je prvním dílem čtyřdílného souboru medicínských historek, který představuje jakousi antologii těch nejzdařilejších humorných příběhů, jež autor - lékař sbírá přes 30 let.
humor
Ukázky

Z Aeskulapovy první kapsy

140 Kč
Zvláštní problém Františka S.
(5x)
Kniha jednoho z nejznámějších současných českých prozaiků, které představuje příběh zcela obyčejného mladého muže, ocitajícího se za zvláštních okolností v tak trochu zvláštním světě.
humor
Ukázky

Zvláštní problém Františka S.

99 Kč
Zimoděj
(1x)
Další kniha z kultovní fantasy série Úžasná Zeměplocha. V devíti Tonička Bolavá porazila krutou Královnu víl. V jedenácti bojovala se starodávným zlem kradoucím těla. Ve třinácti Tonička musí čelit nové výzvě: chlapci.
humor
Ukázky

Zimoděj

119 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 147 položek
<< < 1 .. 13 14 15