Nejprodávanější tituly - březen 2024
moderní svět a civilizace

Povaha změny - 6%
(1x)
Pohled různých odborníků - například Václava Cílka, Petra Pokorného, Jiřího Padevěta, Luboše Kropáčka, Dany Drábové a dalších na vybrané problémy dneška. Jednotlivé texty jsou věnovány klimatické změně, bezpečnostní situaci a mnohým dalším tématům.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Povaha změny

423 Kč
398 Kč
Psanci této země - Postkoloniální myšlení V. - 11%
(1x)
Kniha Psanci této země prostřednictvím kritiky nacionalismu a imperialismu představuje diskuzi nad osobním a společenským duševním zdravím.
moderní svět a civilizace

Psanci této země - Postkoloniální myšlení V.

252 Kč
224 Kč
1001 myšlenek, které změnily naše uvažování - 11%
Přinášíme vám 1001 originálních myšlenek, které byly v našich dějinách nalezeny, formulovány a zaznamenány. Vybrali jsme to nejzajímavější, co se honilo v hlavách výjimečných lidí od Konfucia a Platóna až k dnešním myslitelům.
moderní svět a civilizace

1001 myšlenek, které změnily naše uvažování

899 Kč
799 Kč
Jony Ive - 20%
Fenoménu Apple se publicista Leander Kahney věnuje přes deset let. Napsal tři knížky, včetně Cult of Mac. V knize Jony Ive – génius stojící za nejlepšími produkty Apple se zaměřil na viceprezidenta Apple pro průmyslový design.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Jony Ive

329 Kč
263 Kč
Kouzlo smyslů - 11%
(1x)
Autor čerpá inspiraci z pramenů tak různorodých jako jsou filosofie Maurice Merleau-Pontyho, balijský šamanismus, apačská vyprávění příběhů i ze své zkušenosti pouličního kouzelníka, aby nám odhalil hlubokou a tajuplnou závislost člověka na přírodě.
moderní svět a civilizace

Kouzlo smyslů

448 Kč
398 Kč
Smrt Západu - 6%

Nesmírně poutavá kniha, kterou však čtenář může strávit pouze tehdy, zbaví-li se všech svých předsudků k náboženství a víře.

moderní svět a civilizace

Smrt Západu

315 Kč
296 Kč
Umění protestu - 11%
Protestní aktivity u nás i ve světě sílí. Tato skutečnost je natolik zjevná, že se ji neodvažují popírat ani ti, kdo soudí, že důvod protestovat zanikl s rokem 1989. Occupy Wall Street, M15/Indignados, protesty v Rusku, arabské i evropské jaro, ...
moderní svět a civilizace
Ukázky

Umění protestu

207 Kč
184 Kč
Vznik Evropy - 20%
(1x)
Soužití v Evropské unii i její současná krize jsou podněty k zamyšlení nad tím, co Evropa znamená a jak vznikla. Úkolem této knížky je pokusit se zodpovědět, jak vznikala Evropa v dějinném procesu.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Vznik Evropy

199 Kč
159 Kč
Změny v českém pivovarství na přelomu tisíciletí - 20%
Monografie přináší pohled na proměny českého pivovarství v porevolučním období. Je doplněna několika výzkumy vnímání druhů a značek piva vysokoškolskými studenty.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Změny v českém pivovarství na přelomu tisíciletí

69 Kč
55 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
moderní svět a civilizace

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 163 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>