Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2024

Andělé a démoni
(4x)
V knize Andělé a démoni americký spisovatel Dan Brown poprvé představil postavu harvardského symbologa Roberta Langdona, který ... Román ve zkrácené verzi čte Miroslav Táborský.

Andělé a démoni

339 Kč
Atlas mraků
Poslechněte si šestici příběhů rozkročených od 19. století až do daleké budoucnosti, které vypovídají o nezdolném hledačství a touze po smyslu i svobodě v každém z nás.

Atlas mraků

314 Kč
Klapzubova jedenáctka
Humoristický román Klapzubova jedenáctka napsal Eduard Bass v roce 1922.Težko jej charakterizovat lépe než jako fotbalovou pohádku pro dospělé.

Klapzubova jedenáctka

206 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm
(1x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.

Dívka, která si hrála s ohněm

280 Kč
Ucho
Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.

Ucho

89 Kč
Gottland
(1x)
Audiokniha přináší na čtyřech CD výběr nejlepších textů z bestselleru Gottlan - "výbušné" knihy o naší zemi. Čte Hana Švejnohová a Vladimír Kudla

Gottland

297 Kč
Sedm životů
(2x)
Tato kniha prakticky popisuje, jak probíhá lidské znovuzrození, chcete-li "reinkarnace". Sledujeme vývoj bytosti, která se již mnohokrát zrodila v člověka, a čtenář se může vnořit do jejích sedmi významných a zlomových životů.

Sedm životů

213 Kč
Divnovlásky
(1x)
Groteskní a inteligentní autobiografie autorky bestselleru Deník šílené manželky v zábavné interpretaci herečky Ańi Geislerové. Příběh v jejím podání má napětí, lehkost, ironii a nadsázku.

Divnovlásky

252 Kč
Pejsek a kočička
Josef Čapek je autorem Povídání o pejskovi a kočičce a popisuje, jak spolu hospodařili. Pekli si například k svátku dort. Aby byl co nejlepší, dali do něj všechno co měli rádi. Kousek buřta, myš, cukr, sůl.

Pejsek a kočička

89 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 230 položek
<< < 1 .. 21 22 23