Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2024
horory

Závěj - 11%
(2x)
Temný katastrofický horor od celosvětově oblíbené mistryně mrazivých příběhů. Tři obyčejní lidé čelí děsivé skutečnosti a riskují vše, aby dostali šanci na záchranu… a vykoupení. Hannah se probouzí v havarovaném autobusu uvězněném vánicí.
horory

Závěj

359 Kč
319 Kč
Zítřek ti nikdo neslíbil - 11%
(1x)
Kdosi je poblíž... Jsou tři, i když každý sám.
horory
Ukázky

Zítřek ti nikdo neslíbil

359 Kč
319 Kč
Démonologové: Ďábel v Connecticutu
Ed a Lorraine Warrenovi bojovali s nadpřirozenými silami po celé planetě, ale případ ďábla v Connecticutu patřil mezi ty nejděsivější.
horory
Ukázky

Démonologové: Ďábel v Connecticutu

319 Kč
Šťastné a hrůzostrašnější - 11%
Druhá antologie štědrovečerních hororů přináší sedm hrůzostrašných, v českém překladu povětšinou dosud nevydaných vánočních příběhů anglosaských autorů druhé poloviny 19. a počátku 20. století.
horory

Šťastné a hrůzostrašnější

232 Kč
206 Kč
Šťastné a hrůzostrašné - 11%
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.
horory

Šťastné a hrůzostrašné

223 Kč
198 Kč
Berserk 16 - 11%
V Mlžném údolí zuří lítá bitva a zdá se, že černý šermíř má namále. Mezitím se k údolí blíží neohrožená Farnese a její rytíři, jenže jejich příchod nevěstí pro Gutse nic dobrého...
horory

Berserk 16

269 Kč
239 Kč
Conan 13: Královna Černého pobřeží - 11%
V první části rozsáhlé adaptace nejoblíbenější povídky Roberta E. Howarda „Královna Černého pobřeží“ dává Cimeřan po událostech v závěru předchozí knihy sbohem civilizovanému světu a vydává se na širé moře.
horory

Conan 13: Královna Černého pobřeží

629 Kč
559 Kč
Dokonalé městečko - 11%
Dokonalí obyvatelé. Dokonalý horor…Když se Emě naskytne možnost bydlet v městečku vytvořeném pro hrstku vyvolených, zdá se, že se jí splnil životní sen.
horory
Ukázky

Dokonalé městečko

332 Kč
295 Kč
Domeček krve a bolesti (Black Label) - 11%
K šestým narozeninám dostala Alice dárek, o jakém nikdy ani nesnila: krásný velký domeček na hraní z 19. století, s rodinkou starožitných panenek uvnitř. Domeček se okamžitě stává nejen její nejoblíbenější hračkou, ale i celým světem.
horory

Domeček krve a bolesti (Black Label)

494 Kč
439 Kč
Hellboy v pekle 1: Pád - 11%
Hellboy je po smrti a probouzí se v pekle – na místě svého zrození –, kde ho čekají prazvláštní setkání i zcela nové zážitky. Autorem scénáře i kresby minisérie je sám Hellboyův tvůrce, Mike Mignola.
horory

Hellboy v pekle 1: Pád

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>