Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2024
humor

Potrat: historická romance 1966 - 50%
Děj tohoto románu nás zavádí do San Francisca, do neuvěřitelné knihovny, kam lidé nosí knihy, které sami napsali, a knihovnik je opatrně ukládá na místa, kde se jim podle jeho soudu bude nejlépe odpočívat.
humor

Potrat: historická romance 1966

198 Kč
99 Kč
Podbrdští géniové aneb Cimrman nebyl sám - 11%
(2x)
Kniha „Podbrdští géniové aneb Cimrman nebyl sám“ je souborem textů slovního humoru a literárně-historické mystifikace „o nejvýznačnějších osobnostech Podbrdska za Rakouska-Uherska a tzv. První republiky.
humor

Podbrdští géniové aneb Cimrman nebyl sám

225 Kč
200 Kč
Život začíná po přechodu - 11%
Opustil vás manžel s mladou milenkou? Jen jí dopřejte chátrajícího chlapa se zbytkem mízy. Vylétly vám děti z hnízda? Jásejte, že se na rozdíl od mnoha příživníků osamostatnily. Konečně nastala doba, kdy už nemusíte nic a můžete všechno.
humor

Život začíná po přechodu

269 Kč
239 Kč
Vila Inkognito - 6%
(3x)
V pořadí osmý Robbinsův román vypráví příběhy Američanů, kteří přežili válku ve Vietnamu, ale nemají nejmenší chuť vrátit se domů. Raději zůstávají nezvěstní.
humor

Vila Inkognito

212 Kč
199 Kč
Hlava plná lásky - 11%
(1x)
Bee Königswasserová se v životě řídí jednoduchým pravidlem: Co by udělala Marie Curie? Kdyby jí NASA nabídla vedení neuroinženýrského projektu, Marie by jistě neváhala ani vteřinu.Matka moderní fyziky však nikdy nemusela spolupracovat s Levim Wardem.
humor

Hlava plná lásky

323 Kč
287 Kč
Stopařův průvodce Galaxií  Omnibus - 11%
(2x)
Ano, stopovat po Galaxii se dá, dokonce za méně než třicet altairských dolarů na den...Proslulé dílo galaktického stopaře Douglase Adamse vydáváme v jediném svazku.
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií Omnibus

578 Kč
514 Kč
Červený trpaslík - Omnibus - 11%
Liiterární podoba kultovního televizního sci-fi seriálu zahrnující čtyří díly (Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, Lepší než život, Poslední člověk a Pozpátku).
humor

Červený trpaslík - Omnibus

889 Kč
790 Kč
Moje rudá knížka - 11%
(1x)
Menstruace je přirozený proces. Ale spíš se o ní mlčí nebo je tiše trpěna. Může ale být zajímavá, inspirativní, nebo dokonce vtipná? Grafička a výtvarnice Lenka Blažejová věří, že ano.
humor
Ukázky

Moje rudá knížka

261 Kč
232 Kč
Poslední aristokratka - 11%
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
humor

Poslední aristokratka

260 Kč
231 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná - 11%
Pátá a závěrečná část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
humor

Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 172 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>