Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
česká

Boží mlýny - 30%
V klášterecké porcelánce objeví pracovníci v bubnovém mlýnu, v němž se připravuje porcelánová hmota, rozčtvrcené mužské tělo zrovna ve chvíli, kdy se na místě nalézá též Ctirad Karafiát. Ten chtě nechtě musí povolat kláštereckou mordpartu.
česká
Ukázky

Boží mlýny

189 Kč
132 Kč
Vodník
(4x)
Emina kamarádka zmizí bez jediného slova. O dva dny později se v nedaleké vesničce objeví tělo. Probralo se v údolí protkaném říčkou Litavkou, jejími slepými rameny a starodávnými mlýny k životu něco děsivého? Nebo zaúřadovala obyčejná lidská zloba?
česká
Ukázky

Vodník

279 Kč
Vyhoření
Románový pamflet o životě člověka ve světě aut.
česká
Ukázky

Vyhoření

209 Kč
Aristokratka pod palbou lásky
(5x)
Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování !
česká
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

269 Kč
Krysta
(9x)

Major ostravské kriminálky Roman Saran rehabilituje poté, co jej při každodenním ranním běhu přepadli dva neznámí muži a zlámali mu ruku.

česká
Ukázky

Krysta

198 Kč
Lucemburská epopej II - Kralevic Karel (1334–1347) - 30%
(1x)
Druhý díl románové fresky začíná příchodem kralevice Karla do Čech a končí smrtí jeho otce Jana Lucemburského u Kresčaku.
česká
Ukázky

Lucemburská epopej II - Kralevic Karel (1334–1347)

299 Kč
209 Kč
Kdo vraždí v Černých lesích? - 30%
V Českém království vládne Jindřich Korutanský, kterého již nikdo nebere vážně, zemí zmítají nepokoje, a aby toho nebylo málo, někdo začal vraždit významné představitele městského stavu, jejichž statky se nacházejí v oblasti tzv. Černých lesů.
česká
Ukázky

Kdo vraždí v Černých lesích?

199 Kč
139 Kč
Písařovo pole - 30%
Na poli poblíž nově vystavěného hradu Landštejna je při orbě objeveno mrtvé tělo. Následně jeden z nálezců nečekaně spáchá sebevraždu, zatímco druhý zmizí beze stopy.
česká
Ukázky

Písařovo pole

199 Kč
139 Kč
Nepatrná ztráta osamělosti
(2x)
Hrdinou a vypravěčem románu Nepatrná ztráta osamělosti je židovský chlapec, který přežije vyhlazovací tábor i pochod smrti a vrací se do rodné Prahy na pokraji svých duševních a fyzických sil. Je však květen 1945, lidé radostně oslavují konec války.
česká
Ukázky

Nepatrná ztráta osamělosti

299 Kč
Falešný knír
Vtipný a inteligentní román je literární groteskou o díle a životě Milana Kundery. Kým by byl, kdyby nebyl spisovatelem, koho by potkal v nebi? Autor si hraje s domněnkami, které se o Kunderovi šířily, novým a neotřelým způsobem.
česká
Ukázky

Falešný knír

297 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>