Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD - březen 2024

Eponym
Eponym se jmenuje koktejl, umíchaný principálem a hudebníkem Vlastimilem Třešňákem. Smíchal tři netradiční ženské hlasy (Martina Menšíková, Natálie Řehořová a Pavla Stránská) a přimixoval extrakt prvotřídních, převážně jazzových muzikantů.

Eponym

261 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
Popoupo aneb Podivuhodná pouť pouští
Audioverze úspěšného knižního titulu.

Popoupo aneb Podivuhodná pouť pouští

206 Kč
Líheň I.
(2x)
První díl této zběsilé akční jízdy byl recenzenty přirovnáván jak k filmům o nesmrtelném Rambovi, tak i ke knihám Jiřího Kulhánka, dalšího krále české akční školy.

Líheň I.

134 Kč
Solaris
(3x)
Co se stalo na vědecké stanici Solaris? Stříbřitý kolos je zavěšený vysoko nad planetou, zcela pokrytou oceánem. Stanice je v dezolátním stavu, všichni se chovají jako šílení - všichni, až na Gebariana. Ten je mrtvý.

Solaris

359 Kč
Speakout Intermediate Class CD
The Class CDs contain all the audio tracks to use with the course book.

Speakout Intermediate Class CD

643 Kč
Andělé a démoni
(4x)
V knize Andělé a démoni americký spisovatel Dan Brown poprvé představil postavu harvardského symbologa Roberta Langdona, který ... Román ve zkrácené verzi čte Miroslav Táborský.

Andělé a démoni

339 Kč
Atlas mraků
Poslechněte si šestici příběhů rozkročených od 19. století až do daleké budoucnosti, které vypovídají o nezdolném hledačství a touze po smyslu i svobodě v každém z nás.

Atlas mraků

314 Kč
Klapzubova jedenáctka
Humoristický román Klapzubova jedenáctka napsal Eduard Bass v roce 1922.Težko jej charakterizovat lépe než jako fotbalovou pohádku pro dospělé.

Klapzubova jedenáctka

206 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm
(1x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.

Dívka, která si hrála s ohněm

280 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 318 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 > >>