Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD - březen 2024

Ucho
Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.

Ucho

89 Kč
Chvilka, která se chytí
Nové CD zachycuje nové písně Sylvie na koncertě, v živé podobě a za doprovodu Tomáše Alferiho na klavír a Petra Tichého na kontrabas. Deska je plná radostného lidského vrzavého hledání, nalézání, waitsovského šramlování a hravého něžného spiklenectví.

Chvilka, která se chytí

212 Kč
Gottland
(1x)
Audiokniha přináší na čtyřech CD výběr nejlepších textů z bestselleru Gottlan - "výbušné" knihy o naší zemi. Čte Hana Švejnohová a Vladimír Kudla

Gottland

297 Kč
Sedm životů
(2x)
Tato kniha prakticky popisuje, jak probíhá lidské znovuzrození, chcete-li "reinkarnace". Sledujeme vývoj bytosti, která se již mnohokrát zrodila v člověka, a čtenář se může vnořit do jejích sedmi významných a zlomových životů.

Sedm životů

213 Kč
Divnovlásky
(1x)
Groteskní a inteligentní autobiografie autorky bestselleru Deník šílené manželky v zábavné interpretaci herečky Ańi Geislerové. Příběh v jejím podání má napětí, lehkost, ironii a nadsázku.

Divnovlásky

252 Kč
Tanec!
Když tanec, tak mazec! Ideální na provětrání sluchových, mozkových, srdečních a dalších závitů. Schodiště, to je cesta do netušených prostor a zákoutí, do temných sklepů a jasných výšin.

Tanec!

134 Kč
V salonu barokních dam
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".

V salonu barokních dam

269 Kč
Perly Hany Zagorové
Album Perly Hany Zagorové vyšlo u přiležitosti šedesátých narozenin v roce 2006 a bylo osobním dárkem dlouholetého kapelníka její doprovodné skupiny Karla Vágnera.

Perly Hany Zagorové

311 Kč
Já písnička od A do Z
100 populárních písniček seřazených abecedně. Zpěvník je doplněn základními kytarovými akordy. Album Já písnička nazpíval sbor Bambini di Praga.
Ukázky

Já písnička od A do Z

311 Kč
Tango o Praze
Z archívu Fosil vybral a sestavil Jaroslav Hutka tuto kolekci písní, která vychází z jeho prvního turné v roce 1990.

Tango o Praze

224 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 318 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 > >>