Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
ostatní

Úložné prostory v bytě a rodinném domě - 20%
Zkušení interiéroví architekti poradí laikům i odborníkům, jak efektivně vyřešit ukládání všech věcí, aniž by pokoje byly zastavěny nábytkem, seznámí je se zásadami rozmisťování úložných prostor a představí možnosti ukládání.
ostatní
Ukázky

Úložné prostory v bytě a rodinném domě

127 Kč
102 Kč
Zůstat na zemi - 20%
(1x)
Druhý svazek edice Rozhovory nad biblí přináší přepisy rozhlasových rozhovorů Petra Vaďury s Janem Sokolem, které vznikaly v rozmezí let 2002–2007.
ostatní
Ukázky

Zůstat na zemi

140 Kč
112 Kč
Masivní dřevěné podlahy - 20%
Autor knihy přehledně a srozumitelně čtenáře seznamuje nejen s technologickými postupy při pokládce podlahy, zásadami výběru typu podlahy, ale i se správnou údržbou masivních dřevěných podlah. Kniha je doplněna barevnými fotografiemi.
ostatní
Ukázky

Masivní dřevěné podlahy

149 Kč
119 Kč
Keramika III - 20%
Způsobů, jak vytvářet keramické reliéfy, je mnoho. Všechny jsou jednoduché a technicky dostupné i pro začátečníky. Chce to jen dobrý nápad - a právě těch přináší nový díl edice Šikovné ruce nepřeberné množství.
ostatní
Ukázky

Keramika III

110 Kč
88 Kč
Keramika II - 20%
Nový díl edice Šikovné ruce volně navazuje na úspěšný titul Keramika I - bez hrnčířského kruhu. Keramická hlína je jeden z nejhezčích materiálů pro rukodělnou práci a dnes si ji můžeme bez problému opatřit již hotovou ve specializovaných obchodech.
ostatní
Ukázky

Keramika II

110 Kč
88 Kč
Podlahy - 20%
Potřebuje váš byt či dům novou podlahu? Rozhodujete se, zda oslovit odbornou firmu, nebo se pustit do stavby či opravy svépomocí?
ostatní
Ukázky

Podlahy

101 Kč
81 Kč
Stavíme dům ze dřeva - 20%
Kniha, jejímž autorem je zkušený stavitel v oboru dřevostaveb, je určena nejen potenciálním stavebníkům rodinných domů, ale klade si za cíl oslovit také širokou stavební veřejnost.
ostatní
Ukázky

Stavíme dům ze dřeva

118 Kč
94 Kč
Keramika I - 20%
Jak napovídá název, při vytváření výrobků podle této knihy nebudete potřebovat žádné zvláštní pomůcky. Publikace vás seznamí s různými technikami, které se používají při modelování z hlíny — modelování z hroudy, plátů, válečků, kuliček a volné ruky.
ostatní
Ukázky

Keramika I

110 Kč
88 Kč
Těm, kterým patřím - 21%
(1x)
Druhým svazkem edice Skautské deníky jsou táborové deníky skauta Jiřího Wolkera z let 1916 a 1917. Této publikaci vyšly oba deníky pohromadě, navíc doplněné o další soudobé texty - dopisy, kresby a fotografie.
ostatní
Ukázky

Těm, kterým patřím

28 Kč
22 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 329 položek
<< < 1 .. 31 32 33