Nejprodávanější tituly - březen 2024
hudba

To mám tak ráda - Marie Rottrová - 10%
„Muzikantský život mi dal spoustu emocí, protože hudba jsou především emoce, a takových emocí, jaké bych nikdy v životě nezažila. V podstatě je to můj život, moje hudba a moje rodina.“
hudba

To mám tak ráda - Marie Rottrová

399 Kč
359 Kč
Příliš pozdě zemřít mladý
(2x)
Jestli má někdo právo nezatíženě sepsat vzpomínky na český předrevoluční underground, nástup nové vlny i překotné kulturní a celospolečenské změny kolem roku 1989, pak je to právě Ivo Pospíšil.
hudba

Příliš pozdě zemřít mladý

422 Kč
Rozhovory
(1x)
Obsáhlý soubor rozhovorů, které Karel Kryl poskytl v letech 1968-1994, tvoří nejen jedinečný autoportrét této osobnosti, ale i neocenitelnou kroniku doby, zachycující postřehy o stovkách osobností české a slovenské kultury, politiky a společnosti.
hudba

Rozhovory

539 Kč
Carmen – Skutečný život Hany Hegerové
První a jediný komplexní dokumentární román o největší česko-slovenské šansoniérce.
hudba

Carmen – Skutečný život Hany Hegerové

404 Kč
Nick Cave, Mercy on Me
Musiker, Schriftsteller, Schauspieler, Crooner – Nick Cave ist Kult. Reinhard Kleist hat sich der realen Figur angenommen und spielt in "Nick Cave - Mercy on me" mit Leben und Werk des Ausnahmekünstlers und schafft eine einzigartige Erzählung.
hudba

Nick Cave, Mercy on Me

622 Kč
ABBA za železnou oponou
Skupina ABBA nikdy v bývalém socialistickém Československu nevystoupila. Přesto tu s námi byla. Lidé její hudbu milovali, tančili na ni na diskotékách, kupovali její desky a kazety, chodili do kina na ABBA ve filmu a věšeli si na stěny její plakáty.
hudba

ABBA za železnou oponou

539 Kč
AC/DC: Album po albu

I'm on the Highway to Hell! Jak vznikla hudební legenda, kterou po desítky let zbožňují miliony lidí po celém světě? Proč AC/DC čelili nařčení ze satanismu a proč se některé skladby nesměly v New Yorku hrát?

hudba

AC/DC: Album po albu

629 Kč
Dávno Plus
Hudba je pro mne náplň života, jediné, co mě opravdu baví, je muzika“ říká Petr Janda, legenda české rockové scény, zpěvák, hudebník, skladatel a frontman kapely Olympic. Kniha hudebníkových osobních vzpomínek.
hudba

Dávno Plus

404 Kč
Charlie byl vždy v pohodě
Plně autorizovaný a oficiální životopis legendárního bubeníka Rolling Stones Charlieho Wattse, jednoho z nejuznávanějších a nejslavnějších hudebníků posledního půlstoletí. Předmluva od Micka Jaggera a Keitha Richardse.
hudba

Charlie byl vždy v pohodě

359 Kč
Jsi krásná a jsi samotná
(1x)
Nico (vlastním jménem Christa Päffgen) – tajemná zpěvačka, neustále se měnící mýtus: herečka uměleckých filmů, vyhledávaná modelka, Dietrichová punku, Femme Fatale, Chelsea Girl, Garbo gotiky, poslední bohémka, heroinová narkomanka.
hudba

Jsi krásná a jsi samotná

719 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>