Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
horory

Dům v ústraní
Americký autor Howard Phillips Lovecraft (1890 - 1937) během svého života se nikdy nedokázal uživit z výdělků jako autor a redaktor.
horory
Ukázky

Dům v ústraní

110 Kč
Jáma a kyvadlo a jiné povídky
Sugestivní vyprávění o obsedantních vášních a závislostech, hrůze z předčasného pohřbu, o ponurém domě, jenž se i s posledními potomky šlechtického rodu pomalu rozpadá, o vězni, který je odsouzen ke strašlivě krutému trestu smrti, napíná a děsí čtenáře už více než sto padesát let. Výbor povídek slavného amerického prozaika Edgara Allana Poea představuje sedmadvacet fantastických, mystických, hororových, tragikomických, groteskních i detektivních příběhů, které nestárnou a získávají si srdce čtenářů i dnes.
horory
Ukázky

Jáma a kyvadlo a jiné povídky

349 Kč
Kořist
(2x)
Čtyři nezvěstní turisté ztracení v nitru mrazivé divočiny, krvavá kaluž uprostřed bílé nicoty, dětská botička pohřbená desítky let pod zemí, život ukončený v útrobách hluboké skalní průrvy… Záchranářka Johanna naráží při svém pátrání na bizarní nevysvětlitelné jevy, jejichž společným jmenovatelem je jediné – smrt.
horory
Ukázky

Kořist

382 Kč
Ostrov panenek
Měl to být pohodový výlet. Na mexický ostrov Isla de las Munecas ověšený nekonečným množstvím dnes už dost zchátralých panenek. Prý tam kdysi došlo k vraždě.
horory
Ukázky

Ostrov panenek

279 Kč
Podnikavá dívka
(1x)
VŠICHNI TOUŽILI PO JEJÍM ŽIVOTĚ. JEN JEDEN SI PŘÁL JEJÍ SMRT. Hanna poznala April během studií na Oxfordské univerzitě.
horory
Ukázky

Podnikavá dívka

399 Kč
Severoamerické jezerní příšery
Skrytý poklad amerického hororu.
horory
Ukázky

Severoamerické jezerní příšery

249 Kč
Sukuby
(2x)
Právničce Ann Slavikové se zdají děsivé sny s temným sexuálním nábojem. Vrací se v nich do minulosti: na svět přivádí svou dceru Melanii a zároveň je středem pozornosti záhadných postav v pláštích, které si chlípně pohrávají s jejím tělem…
horory
Ukázky

Sukuby

280 Kč
Černá krabice
Joe Hill už má na svém kontě několik ocenění za povídky a svou románovou prvotinou, mistrovským dílem plným napětí a temné hrůzy, se okamžitě vyšvihl mezi nejlepší autory fantastických hororů.
horory
Ukázky

Černá krabice

240 Kč
Magořina
(2x)
Příběh, který zpočátku může vypadat jako klasický popcornový horůrek, se záhy mění v něco mnohem podivnějšího. Mistr bizarností Carlton Mellick III bere klasické schéma teenagerské vyvražďovačky a s potutelným úsměvem ho prohání mixérem.
horory
Ukázky

Magořina

190 Kč
Pavučina snů
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory
Ukázky

Pavučina snů

320 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>