Nejprodávanější Kniha - březen 2024
horory

Hellboy v pekle 1: Pád - 10%
Hellboy je po smrti a probouzí se v pekle – na místě svého zrození –, kde ho čekají prazvláštní setkání i zcela nové zážitky. Autorem scénáře i kresby minisérie je sám Hellboyův tvůrce, Mike Mignola.
horory

Hellboy v pekle 1: Pád

599 Kč
539 Kč
Hlad
(1x)

Podle skutečných událostí

Po mnoha týdnech putování na západ se Donnerova výprava ocitá na křižovatce. Obě stezky vedou ke kýženému cíli – do Kalifornie. Jedna je dobře zdokumentovaná, druhá zcela nevyzkoušená, ale má prý být kratší.

horory

Hlad

359 Kč
Očistec
Duše lapené v domě trpí. Jak dopadne příběh domu Perronových? A jaké další hrůzy číhají v jeho stínu?
horory

Očistec

359 Kč
Očistec
Rodí se ze smrti. Jsou posedlí mstou. Kradou vzpomínky. Sytí se krví a opájí bolestí. Od požáru v přístavním městě v sedmnáctém století přes velrybářské a polární výpravy až po zpustošenou zemi v současnosti – tam všude spřádají své plány...
horory

Očistec

599 Kč
Pokrevní pouta
Ponořte se do dalších dechberoucích příběhů ze světa Vampýrské akademie!
horory

Pokrevní pouta

359 Kč
Pouť

Dřevěný kolotoč má být pro Patrika milým dárkem, ale místo toho nevinně vypadající hračka otevře dávno zapomenuté rány a připomene to nejtemnější zlo, které se ve městě před lety i nedávno událo. Horor z pera Jana Hlubka vyděsí nejen vaše děti.

horory

Pouť

252 Kč
Program Nosferatu
Josef „Goblin“ Štěpán je uznávaný autor hororových příběhů. Vlastně… byl. Kristýna se musí vyrovnat s tátovým nečekaným odchodem. Štěpán dceru miloval a ona milovala jeho...
horory

Program Nosferatu

161 Kč
Ten negativ spal…
Spal ten negativ je třaskavá směs hororu a thrilleru, ve které se nechvalně proslulá „vyvražďovačka“ z devadesátých let dočkává remaku… a zároveň s filmem znovu ožívá i kletba, která ho sužovala.
horory

Ten negativ spal…

449 Kč
23:55 - 10%
Hodiny tikají. Za pět povídek odbije půlnoc. Temná a mrazivá, vzbuzující beznaděj a podporující primitivní pudy. Dovolte vlastní imaginaci, aby vás schvátila. Žádný svět není tak magický jako ten ve vaší hlavě.
horory

23:55

220 Kč
198 Kč
Baba Jaga
(2x)
Závěrečný svazek kultovní horrorové trilogie. Hrůza se stupňuje.
horory

Baba Jaga

400 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>