Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
Vysoké školy a VOŠ

Intenzivní medicína - 20%
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Intenzivní medicína

1 800 Kč
1 440 Kč
Řešené příklady z matematiky - 20%
(1x)
Učebnice je určena především vysokoškolským studentům nematematických oborů denního i kombinovaného studia a je vhodná pro přípravu na semináře a písemné testy.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Řešené příklady z matematiky

88 Kč
70 Kč
Lékařská biologie a genetika (III. díl) - 20%
Lékařská biologie a genetika, III. díl je poslední částí řady skript (I. díl, Otová B. et. al., Karolinum 2008, II. díl, Kohoutová M. et al., Karolinum 2012), které jsou základním učebním textem pro posluchače magisterského studia.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Lékařská biologie a genetika (III. díl)

110 Kč
88 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Marketing management - 20%
Čtrnácté vydání nejuznávanější učebnice marketingového řízení, tzv. bible marketingu, přináší nejnovější poznatky marketingové teorie a praxe. Autoři reflektují dramatické změny v marketingovém prostředí, zejména ekonomické poklesy, recese apod.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Marketing management

1 947 Kč
1 558 Kč
Pokročilá teorie her ve světě kolem nás - 20%
Publikace je určena zejména studentům vysokých škol, kteří prošli základním kurzem teorie her a chtějí se o této disciplíně dozvědět více. Kniha klade na čtenáře nároky zběžné znalosti základů teorie her, logiky, teorie pravděpodobnosti a analýzy.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Pokročilá teorie her ve světě kolem nás

297 Kč
238 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Nová maturita z angličtiny - 20%
(1x)
Kniha pro ty, kdo si chtějí zopakovat učivo střední školy, připravit se na maturitu z angličtiny, na přijímací zkoušky na vysokou školu či na složení FCE.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Nová maturita z angličtiny

246 Kč
197 Kč
Schizofrenie v kazuistikách - 20%
Schizofrenie je choroba mnoha podob s často barvitými příznaky, jindy naopak s příznaky těžko postižitelnými, svádějícími k chybné diagnóze, a tím i k chybné léčbě. Tento neviditelný chorobný proces v konečném důsledku mění člověka k nepoznání.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Schizofrenie v kazuistikách

135 Kč
108 Kč
Lingvistická antropologie - 20%
Kniha vysvětluje vztah jazyka a kultury z etnolingvistického hlediska. Zabývá se hlavními směry etnolingvistiky, souvislostem s jinými obory, metodami výzkumu a jejich praktickými aplikacemi.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Lingvistická antropologie

356 Kč
285 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>