Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
cestopisy

Moje roky v Izraeli - 20%
(5x)
David Borek je stálým zpravodajem ČT v nestálém regionu Blízkého východu. Jak moc je tam (ne)bezpečno a co obnáší práce novináře v tak turbulentní oblasti? Existuje něco jako izraelská mentalita? Čeho se týkají tamní politické hádky?
cestopisy
Ukázky

Moje roky v Izraeli

279 Kč
223 Kč
Proč Alláh stvořil kalašnikov - 20%
(3x)
Proč Alláh stvořil kalašnikov? Kdy se smějí tálibánci, kam se vrací Ježíš a jak se stalo, že věřící židé s pěstěnými pejzy rozjeli byznys s americkým sexuálním symbolem (Kim Kardashianovou)?
cestopisy
Ukázky

Proč Alláh stvořil kalašnikov

198 Kč
158 Kč
Řecké štěstí - 20%
(1x)
Knižní vydání stejnojmenného blogu, který získal cenu Magnesia Litera Blog roku 2022. Autorka žije už déle než pětadvacet let v řeckém kraji Epirus, provdala se tam, založila rodinu a našla štěstí.
cestopisy
Ukázky

Řecké štěstí

339 Kč
271 Kč
Sudetský tulák - 20%
V bohaté historii Sudet existují příběhy, které takřka nebo úplně upadly do zapomnění. Žily tu fascinující osobnosti, o kterých se moc neví, stála tu města, která už neexistují, mluvilo se jazyky, kterými už nikdo nemluví.
cestopisy
Ukázky

Sudetský tulák

279 Kč
223 Kč
Vyhlaďte všechny ty netvory - 20%
(2x)
Nescházejí nám znalosti. Chybí nám odvaha uvědomit si, co víme, a vyvodit z toho důsledky.
cestopisy
Ukázky

Vyhlaďte všechny ty netvory

269 Kč
215 Kč
Za sluncem po stopách císařovny Sisi - 20%
Vydejte se Za sluncem po stopách císařovny Sisi!
cestopisy
Ukázky

Za sluncem po stopách císařovny Sisi

382 Kč
306 Kč
Zlatá horečka - 20%
(1x)
Svědectví o tom, jak se dystopie, kterou známe z filmů a knih, stává realitou. Venezuela, kdysi nejbohatší stát Latinské Ameriky s obrovskými zásobami ropy, je dnes rozvrácenou zemí, kde vládne hlad, násilí a chaos.
cestopisy
Ukázky

Zlatá horečka

239 Kč
191 Kč
Faerské ostrovy - 20%
Chystáte se navštívit Faerské ostrovy? Pak rozhodně neopomeňte praktický cestopis z pera cestovatelky a průvodkyně Veroniky Škvárové.
cestopisy
Ukázky

Faerské ostrovy

139 Kč
111 Kč
Jak se (ne)stát Američanem - 20%
Rok 1984. Studená válka vrcholí a v Československu stále vládne zatvrzelý socialismus. Mladý Mirek se rozhoduje vzít budoucnost do vlastních rukou a odhodlá k riskantnímu kroku – utéct z normalizačního Československa.
cestopisy
Ukázky

Jak se (ne)stát Američanem

329 Kč
263 Kč
Japonský občasník - 20%
(1x)
Japonsko je jako země z jiného koutu vesmíru. Kombinace dlouhé izolace a geografické vzdálenosti od ostatních kultur z něj vytvořila svět, nad nímž zůstává rozum stát. Jaké to je, vyrůst v srdci Evropy a poté strávit dva roky v zemi vycházejícího slunce?
cestopisy
Ukázky

Japonský občasník

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>