Nejprodávanější audioknihy - březen 2024
sci-fi

Planeta opic - 11%
Soror je latinsky „sestra“. Bude ale na této sesterské planetě vše tak, jak jsme „civilizovaně“ zvyklí? Výprava pozemšťanů k obydlené oběžnici v souhvězdí Orion, kterou líčí zápisky francouzského novináře Ulyxe Mérouxe vložené do láhve plovoucí vesmírem, se zprvu jeví jako spočinutí v ráji.
sci-fi

Planeta opic

296 Kč
263 Kč
Šest diamantů - 20%
Zatímco předigitalizovaný svět nabývá sám o sobě stále většího významu a vlivu, lidstvo jako takové jej naopak ztrácí, aniž si to uvědomuje.
sci-fi
Ukázky

Šest diamantů

220 Kč
176 Kč
Tekuté krystaly - 20%
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já.
sci-fi
Ukázky

Tekuté krystaly

220 Kč
176 Kč
Čaroděj Zeměmoří - 11%
(1x)
Čaroděj Zeměmoří je prvním románem cyklu o Zeměmoří – fascinujícím světě stvořeném Velmistryní žánru SF&F Ursulou K. Le Guinovou.
sci-fi

Čaroděj Zeměmoří

314 Kč
279 Kč
Artemis - 11%
(2x)
Autor celosvětového hitu Marťan se znovu hlásí o pozornost milionů čtenářů: tentokrát sci-fi thrillerem z blízké budoucnosti – napínavou noir kriminálkou odehrávající se na Měsíci.
sci-fi

Artemis

305 Kč
271 Kč
Mycelium III : Pád do temnot - 11%
(3x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
sci-fi

Mycelium III : Pád do temnot

332 Kč
295 Kč
Prokletý ostrov - 69%
(1x)
Na "prokletém" ostrově Shutter je umístěna klinika pro nebezpečné, psychicky narušené zločince. Jednoho dne zmizí z tohoto ústavu několikanásobná vražedkyně a její útěk přijedou vyšetřovat dva úředníci federálního soudu.
sci-fi

Prokletý ostrov

319 Kč
99 Kč
Líheň I. - 20%
(5x)
První díl této zběsilé akční jízdy byl recenzenty přirovnáván jak k filmům o nesmrtelném Rambovi, tak i ke knihám Jiřího Kulhánka, dalšího krále české akční školy.
sci-fi
Ukázky

Líheň I.

225 Kč
180 Kč
Solaris - 11%
(3x)
Co se stalo na vědecké stanici Solaris? Stříbřitý kolos je zavěšený vysoko nad planetou, zcela pokrytou oceánem. Stanice je v dezolátním stavu, všichni se chovají jako šílení - všichni, až na Gebariana. Ten je mrtvý.
sci-fi

Solaris

359 Kč
319 Kč
Krakatit
Vedle hlavní dějové linky jednoho z nejznámějších Čapkových románů, která se věnuje třaskavému vynálezu inženýra Prokopa (pojmenovanému podle sopky Krakatoa), je tu i Prokopův milostný příběh.
sci-fi
Ukázky

Krakatit

127 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 40 položek
<< < 1 2 3 4