Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
esoterika a astrologie

Okultismus Johna Dee - 20%
Ponořte se do života a díla Johna Deea, renesančního matematika a „kouzelníka královny Alžběty“! György E. Szőnyi přináší analýzu renesančního okultismu a jeho místa v evropských kulturních dějinách.
esoterika a astrologie
Ukázky

Okultismus Johna Dee

449 Kč
359 Kč
Posvátná sexuální jednota - 20%
Ježíš a Marie Magdaléna, Rúmí a Šams, král Šalamoun a královna ze Sáby, Isis a Osiris – v těchto posvátných svazcích jednoty můžeme spatřit nejen splývání dvojplamenů, ale také spojení milenců s Božstvím.
esoterika a astrologie
Ukázky

Posvátná sexuální jednota

210 Kč
168 Kč
Runová magie - 20%
Vraťme se zpátky ke kamenům pokrytým runami, posaďme se a naslouchejme, co o runách říkají staří bohové. Tajemství prastarých značek může otevřít cestu, která nám byla dosud uzavřena. Cestu k moudrosti.
esoterika a astrologie
Ukázky

Runová magie

45 Kč
36 Kč
Sedm duchovních zákonů superhrdinů - 20%
Svět potřebuje a vždy potřeboval superhrdiny – neohrožené muže i ženy s neobyčejnými a nadpřirozenými schopnostmi, kteří si dokážou poradit v náročných podmínkách, kteří neutíkají z boje, jsou na straně slabších a utiskovaných, bojují proti bezpráví.
esoterika a astrologie
Ukázky

Sedm duchovních zákonů superhrdinů

169 Kč
135 Kč
Čtyři vhledy - 20%
Tato kniha přináší moudrá učení, jež byla střežena tajnými společenstvími Správců Země, léčiteli a léčitelkami z Jižní Ameriky.
esoterika a astrologie
Ukázky

Čtyři vhledy

190 Kč
152 Kč
Kameny v praxi - 20%
Judy Hallová na stránkách této knihy nabízí souhrn svých znalostí, což z publikace činí ideálního průvodce pro práci s krystaly, která je díky přístupnému a srozumitelnému výkladu vhodná i pro úplného začátečníka.
esoterika a astrologie
Ukázky

Kameny v praxi

254 Kč
203 Kč
Němé zpovědi - 20%
Tato kniha je vyvrcholením autorovi celoživotní práce. Peter A. Levine objasňuje podstatu transformace traumatu v těle, mysli a psychice. Čerpá při tom z bohatých zkušeností z klinické praxe, komparativních studií mozku...
esoterika a astrologie
Ukázky

Němé zpovědi

290 Kč
232 Kč
Řeč zvířat - 20%
Dokážeme mluvit se zvířaty?
esoterika a astrologie
Ukázky

Řeč zvířat

229 Kč
183 Kč
Zenový kompas - 20%
Zenový kompas je jednoduchou, jasnou a mnohdy humornou ukázkou základního učení hlavních buddhistických tradic (kulminujících v zenu) přednesenou jedním z nejoblíbenějších zenových mistrů 20. století. 2. upravené vydání.
esoterika a astrologie
Ukázky

Zenový kompas

255 Kč
204 Kč
Kráčím ve světle - 20%
Kráčím ve světle je kniha plná praktických technik, domorodé moudrosti a nedocenitelných rad pro nové i zkušené adepty šamanismu. Ze všeho nejdůležitější je, že Sandra Ingermanová osvětluje smysl ukrytý za technikami...
esoterika a astrologie
Ukázky

Kráčím ve světle

235 Kč
188 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>