Nejprodávanější tituly - březen 2024
psychologie

Jak přesvědčivě vyjednávat
Vyjednávat suverénně a s úspěchem není těžké, pokud znáte ty správné strategie a postupy! Najdete je v knížce zkušeného autora, plné skutečně prověřených rad a srozumitelných příkladů z praxe.
psychologie

Jak přesvědčivě vyjednávat

89 Kč
6 dovedností pro zvládání nálady - 11%
Trápí vás propady nálad, automatické negativní myšlenky a obavy vám přerůstají přes hlavu? Těžko hledáte způsoby, jak relaxovat a uvolnit se?
psychologie

6 dovedností pro zvládání nálady

224 Kč
199 Kč
Čemu a proč se smějeme? - 11%
Humor v psychoanalýze a psychoanalýza v humoru.
psychologie
Ukázky

Čemu a proč se smějeme?

314 Kč
279 Kč
Já. O mozku, vědomí a sebeuvědomování - 11%
(1x)
Knížka je čtenářsky náročnější, určena především lékařům, psychologům, filosofům, přírodovědcům, odborníkům na počítačové vědy, pedagogům, motivovaným teologům - a samozřejmě i všem, kdo se snaží pochopit, co znamená, řeknou-li si "Já".
psychologie

Já. O mozku, vědomí a sebeuvědomování

306 Kč
272 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
psychologie

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Psychická deprivace v dětství - 11%
Průlomová práce, ve které autoři citují díla západních expertů i výsledky z vlastní praxe s ohroženými dětmi, popisuje pojem psychické deprivace u dětí v ústavní péči a nepříznivých rodinných poměrech.
psychologie

Psychická deprivace v dětství

351 Kč
312 Kč
Svobodná mysl - Alkohol pod kontrolou - 11%
Mnoho lidí má pocit, že se alkohol stal příliš velkou součástí jejich denní rutiny, ale neví, jak z toho ven. Obávají se, že abstinence se bude rovnat odříkání a obtížím v osobním i společenském životě.
psychologie

Svobodná mysl - Alkohol pod kontrolou

341 Kč
303 Kč
Zbav se obav - 11%
Oblíbená sloupkařka deníku The Guardian se v tomto srdečném a hlubokomyslném díle, které je plné vřelosti, humoru a nadhledu, celý rok zabývá tím, jak žít bohatý a smysluplný život, a obrací se k moudrosti stoiků...
psychologie

Zbav se obav

359 Kč
319 Kč
Když se z Harryho stala Sally - 11%
(2x)
KnihaKdyž se z Harryho stala Sally je kritická k moderním transgender právům a některým způsobům léčby gender dysforie. Politický filozof Ryan T. Anderson se v ní zaměřuje na kulturní a politické debaty kolem transgender identity.
psychologie
Ukázky

Když se z Harryho stala Sally

359 Kč
319 Kč
Mapy smyslu - 11%
(1x)

Lidé různých kultur i dob si vyprávějí mýty a příběhy. Čím to je, že tato vyprávění mají tak podobnou strukturu? Co to vypovídá o lidské mysli, morálce i o světě vůbec?

psychologie
Ukázky

Mapy smyslu

799 Kč
710 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 418 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 42 > >>